Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladymarvel

Problem - ciąża ?

Polecane posty

Dziewczyny mam do Was pytanie. Z moim byłym chłopakiem mieliśmy zbliżenie, nie doszło do penetracji, ale było bardzo blisko. Nie doszło też do wytrysku ale u mnie do wycieku śluzu. Problem w tym,że spóźnia mi się okres, tylko ja mam strasznie rozlegulowany. Ostatnie 2 okresy byly po 16 dniach, czyli bardzo krotko. Teraz od ostatniego minęło 30 dni i się obawiam czy to w ogóle możliwe. Nie mam żadnych objawów. Jedyne co niepokojącego przez ten czas było to,że strasznie piekły mnie miejsca intymne ale po posmarowaniu maścią wszystko wróciło do normy. Ostatnio starannie przyglądam się śluzowi i około 20 dnia cyklu moze kilka dni wcześniej miałam ciągnący się biało-przejrzysty. Teraz aktualnie od kilku dni moze tygodnia tylko biały, nierozciągliwy. Testu nie robiłam. Jak myślicie? Czy mogłam wpaść czy po prostu spoznia mi się miesiączka? p.s- jestem osoba pelnoletnia. mogę też dodać,ze nie odzywiam się rewelacyjnie i waze o wiele mniej niz powinnam i czasem trafialy mi sie miesiace bez owulacji ale jednak chcialabym dostac odpowiedz od kogos obiektywnego

Skoro skończyłaś 18 lat to powinnaś zgłosić się do ginekologa, żeby ustalić przyczynę nieregularnych miesiączek. Zbyt niska waga jak najbardziej może wpłynąć na problemy z miesiączką.

To idź do innego. :o W Twoim wieku powinnaś mieć już regularne miesiączki. Problemy mogą być spowodowane Twoją wagą, ale równie dobrze możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne.

Nawet nie wiesz jak mi ulzylo ;) Dziękuje ! A do ginekologa udam się swoją drogą w przyszłym miesiącu bo niestety w tym nie dam rady finansowo.