Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekon

czy z nią dalej być...czy to ma sens?

Polecane posty

Gość Czekon

Jestem z pewną dziewczyną ponad dwa miesiące, przez ostatni tydzień pisałem do niej codziennie, kilka razy pytałem czy ma czas na spotkanie, a ona ciągle mówiła ze jest zajęta. W piatek sie sie wogóle do mnie nie odezwała, a w sobote tylko mi napisała że spotyka sie ze swoją dobrą koleżanką. Wieczorem wybrałem sie do klubu na piwo. Wchodze tam i widze ze ona tam jest. Z tą swoją koleżanką i trójką jakiś facetów siedzą sobie razem i popijają browara...Byłem wściekły i zaskoczony że dla mnie nie miała czasu przez cały tydzień a dla znajmoych już tak...Kiedy ona mnie zobaczyła odrazu podeszła do mnie i zaczęła sie tłumaczyć skąd sie tam wzięła, była wystraszona i zdziwiona że tam jestem, ja już nic nie mówiłem. Ona ciagle całowała mnie i łapała za ręke... Powiedziałem że nie wiem co mam myśleć...wyszedłem stamtąd. W tym tygodniu ciągle do mnie pisze, teraz ona ciagle pyta o spotkania ze mną... Widzieliśmy sie dwa razy...nie wiem czy jest sens z nią dalej być i jej wierzyć

jak ktoś jest w związku i tak robi to znaczy, że oszukuje, albo związek, albi wolność i wtedy można sie umawiać do woli z kumplami. Ja bym nie dała drugiej szansy, chyba, ze za jakis czas, ale wątpie...

Gość daj sobie spokój
chyba nie jestes taki ghłupi żeby przeoczyć pewną rzecz - wszyscy inni tylko nie ty!

Wiesz wątpliwe by twoja dziewczyna poszła dla towarzystwa a Jej koleżanka obracała 3 chłopaków.Jak dla mnie Ona po prostu Cię olewa i umawia się z innymi Jej fart że nie przyłapałeś jej np. na lizaniu.A jak ją złapałes na goracym uczynku dorwały ją wyrzuty sumienia lub bała się że powiesz kolegom czy rodzicom ( zależy jakie masz relacje z tesciową) :p to twoje życie i nie mogę zdecydować za Ciebie ale jeśli chcesz poznać moje zdanie ja bym z nią zerwał .

nuu.....grasz role chlopie kola zapasowego :D