Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30_paro_latek

Czy wciąż kocham kochankę?

Polecane posty

Gość Tomek z miasta
Nie potrafię, kochanka mnie pociaga, a ta druga nie...:( rozumiem autora bo sma jestem w takiej sytuacji

Gość nawalona ziutka
może przeszczep pochwę kochanki tej z którą tak świetnie się rozumiesz:) to bardzo ludzkie podejście do tematu:D

Gość szczotkowalnia
ale rzewna opowieść, aż się popłakałam....świnio bezczelna, ruchasz i krzywdzisz dwie niczego nieświadome kobiety, na które na pewno nie zasługujesz obie powinny sprać ci ryj, kopnąć w dupsko, żebyś wylądował w rynsztoku gdzie twoje miejsce :D ŚMIEĆ

Gość gdgvbdd
Tomek z miasta skąd jesteś???

Gość Tomek z miasta
jestem skąd jestem i mam nadzieję ,że moja kobieta tu nie wchodzi bo by się działo:O

Gość gdgvbdd
a jeśli to ja???

Gość Julita 603
Mam pytanie do autora tego wątku, a mianowicie dlaczego zaprzestałeś pisać? Wyraź swoja opinię bardzo nas to ciekawi

Gość leonrdo
Trudna sprawa;p

Gość wiem co mówiee
sexz mlodsza jest super szczegolnie dla starszego

Gość ....klumewe,, , ,
ale bym się śmiała, jakby i one miały na boku innych :D a jego któraś wrobiła w dziecko przecież jak jest rozdarty między dwiema, to nie ma czasu, żeby je "przypilnować":D:D:D

Gość jjjjjjjj
dobre pytanie

Gość olaaaaaa454545
odezwij sie 30 paro latku

Gość patrykset
rozumiem takie sytuacje

Gość olaalottaa
30 parolatku gdzie jestes?

Gość skołowana30stka
ja tu wczoraj opisalam ten sam problem ale z punktu widzenia kobiety wyzwali mnie szanowni to forumowicze od szmat itd. jak widac facetom obyczajowo wolno wiecej, nikt ce z blotem nie miesza, good luck

Gość olaalottaa
ja Cie rozumiem. Jestem kochanką i mam problem

Gość skołowana30stka
a ja mam faceta, przespalam sie z ex niezobowiazujacym facetem, z ktorym spotykalam sie 3 lata i wyznalam mu, ze go chyba kochamm a on kocha swoja ex, autor ma 2 laski, tez jest rozdarty ale jakos jego nikt od kurew nie wyzywa facetom wolno wiecej

Gość olaalottaa
dokładnie. Ja mam kilka lat romans i juz mam dosyć. Ludzie potrafią tylko skreślać

Gość skołowana30stka
ja postanowilam to skonczyc, bo krzywdze siebie przejebane kochac kogos kto kocha kogos innego zreszta powiedzialam mu ze jest egocentrykiem, przyznal mi racje sadzilam, ze jak zwiaze sie z kims innym, on daje mi poczucie bezpieczensttwa - to mi przejdzie ale skonczylam z ty popapranym uczuciem, zaczelam od zmany nr

Gość olaalottaa
jak sobie z tym poradziłaś? ja nie wiem co mam robić:(

Gość skołowana30stka
najgorsze jest to, ze on nie chce mi dac spokoju

Gość olaalottaa
znam to. Ja nie umiem tego skończyć. Uwikłana jestem w ten romans.

Gość skołowana30stka
no tak, ze zmienilam nr mimo ze on czasem i tak do mnie przychodzil a tak naprawde poukladalam sobie w glowie, uznalam, ze moja godnosc jest wazniejsza, najgorsza frustracje powoduje ze on jest singlem, zakochanym w tej swojej ex, zabronil mi o niej mowic z sarkazmem, to juz byl koniec dla mnie a ze mna chuj uwelbia sie pieprzyc , jak i ja z nim, tj. mega sex ja mialam kryzys z moim, uleglam mu znów niedawno ale teraz pozstanowilam zawalczyc o sieboe musisz to rozegrac w swojej glowie, w niej zakonczyc to

Gość olaalottaa
rozumiem...

Gość skołowana30stka
kochasz go? serio, rozumiem cie, ale mowie ci trzymaj sie, ja tez tak postanowiilam, mojej kolezance pomogl psychoterapeuta po takim romansie.... zawalcz o siebie, ja po 3 latach uznalam, ze on mnie nigdy nie pokocha mimo, ze by coraz blizej mnie, wiedzial ze ja cos czuje do niego

Gość olaalottaa
Kocham go, bardzo mocno. On ma kobiete a ja jestem tylko kochanka. To boli, ale nie umiem skończyć. Jak jest obok mnie to odpływam

Gość skołowana30stka
no ja tez odplywam, jeste jak w jakims amoku, i on jest singlem. Nie wiem co boli bardzej, chyba wlasnie to, ze jest sam i mnie nie chcial, ty masz chociaz wymowke, ze on ma kogos mowiec ci walcz o siebie ja bylam 3 lata w bagnie

Gość olaalottaa
ja 4 lata To jakis koszmar. A jak go nie ma, jest mi smutno:(

Gość skołowana30stka
ty nie chcesz tego skonczyc kochana ale przyjdzie taki dzien przejrzysz na oczy jak ja, zycze ci tego bynajmniej tego byc poznala, co to znaczy, co to znaczy jak mezczyzna sie troszczy o ciebie, ze kocha, stara sie ja mojemu facetow juz nigdy nie zrobie tego, juz nigdy go nie zdradze dla niego a jemu zycze by ta jego ex mu wybaczyla, i zobaczyla w nm to co ja widze, zycze by byl szczesliwy bo naprawde go kocham, czasem mi go zal, bo wiem co on czuje, paradoksalne jest tak samo nieszczesliwy jak ja ale ja sie otrzasnełam, moze to zabrzmi infantylnie ale poczytalam sobie biblie, wersy o nadzei, pomoglo mi.... zmienilam tel