Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chchehheheheheh

Chcę grać w reklamach. Gdzie się zgłosić ?

Polecane posty

Gość chchehheheheheh

jestem ładna :)

Gość magnat reklamowy
Ale masz szczęście! Właśnie mamy kręcić reklamę wibratora odbytniczego i szukamy ładnej dziewczyny!

Gość chchehheheheheh
śmieszne HA HA :D myslalam o reklamie np odziezy ,kosmetyków :)

Gość chchehheheheheh
nie mam problemów ze sobą :) sądzac po tematach na kafe, Wy powinniscie isc z nerwicą , hipochondrią i fobiami :)

Jak będe rzadził to do mnie:classic_cool:.Ponieważ świrom co lubią być obsługiwani przez ładne panienki chciałbym czasami udzielić ostatniej przysługi mogłabyś zostać katem:classic_cool:.Wielu twierdzi że to jest wazniejsze niż to czy robota jest dobrze wykonana:D.

Gość 111115555
Kiedy miałam lat 15 nie wiedziałam co to świat. On mnie ściskał i całował, a ja mu nie chciałam dać. O daj daj daj. O dupy daj Kiedy miałam lat 20 to dawałam raz po raz, bo już mnie tak nie bolało jak dawałam pierwszy raz. O daj daj daj... Kiedy miałam lat 50 nie dawałam wcale już, bo któż by się tak zlitował w moją starą pizzzzdee pruć O daj daj daj...

Gość gładziutki
jestem piękny i młody mam 44 lata wysoki 168 jestem łysy gole włosy pod pachami ostatnio miałem pretensję do garbatego że ma proste dzieci a tak poza tym za oknami pada śnieg dwa bałwany ćwiczyły jogę nara:)