Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy facet po 30

Jak zmienic zycie bedac niesmialym facetem bez dziewczyny i znajomych

Polecane posty

jak znalezc dziewczyne bedac bardzo niesmialym facetem ze obawiam sie jakakolwiek poderwac czy podejsc do niej, czy da sie zmienic charakter beda po 30 roku zycia

Gość e tam.....
to w ogole NIGDY nie miales dziewczyny?

w pewnym sensie mialem jedna ale to bylo dawno temu, spotykalismy sie, dla do glebszych pieszczot nie doszlo, zycie bez dziewczyny "zabija mnie"

Gość Dobranka22
Nie przejmuj się, że jeszcze nie miałeś dziewczyny. Mój przyjaciel ma 29 lat i jest prawiczkiem. Nie ty jeden. Pamiętaj miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Jak Ci się jakaś dziewczyna spodoba, to weź się w garść i idź do niej. Prosto z mostu wal! Serce podpowie. Uwierz mi ;)

nie wiem do kiedy bede czekal do 60?

Gość rtryt5ruy
ale w czym problem? jestes impotentem? jestes obrzydliwie brzydki, albo gruby?

Gość e tam.....
jakby mial cos w sobie to na pewno mialby kogos... musisz byc bardzo brzydki po prostu

Gość 24_taka_pani
Nie musi być brzydki. Ma w sobie chociażby niewinność, a to dziewczyny bardzo lubią - świadomość że nie są kolejne...

nie jestem brzydki, ale tez nie jestem przystojny, po prostu jestem przecietnym facetem, podobalem sie kilku dziewczynom, problem w tym ze ja sam nei podchodze, czy nawet jesli ona da mi znak to ja unikam mozliwosci blizszego poznania - to m.in. przez lata niedoswiadczen; mam ladne niebieskie oczy - juz kilka osob mi to mowilo,nie jestem gruby - mam okolo 77 kg o 177 wzrostu

:-( dzisiaj mnie pewna oosba dobijala osmieszajac mnie i domyslajac sie jaki jestem

niewiele osob chce mi pomoc :-(

Gość qazwsx123
Nieśmiały a może przestań mysleć o tym jaki jesteś nieśmiały? A niebieskie oczy są ładne :).Jak wiosenne niebo.Powodzenia

Gość Przełam się
Miliony osób randkując wstydzą się, jedna randka druga i może coś z tego być, jeśli nie to powiększyłeś doświadczenie;)

bylem w zyciu na kilku randkach - wszystkie byly z internetu

Gość qazwsx123
Jutro zaczyna sie nowy tydzień.Za moment nowy miesiąc - pomyśl sobie że coś miłego Cię spotka u progu tej wiosny. Ja pomyslałam tak na początku roku i mam nadzieję że ON mnie lubi tak jak ja JEGO. Życzę Ci...:)

milo ;-) ale dlaczego musze cierpiec, to przez wychowanie, lepiej w zyciu byc falszywym draniem

Gość qazwsx123
Nieśmiały jeżeli mogę Ci coś powiedzieć (napisać byłoby właściwiej :) -"zimne dranie" nie są marzeniem kobiet a mili nieśmiali mężczyźni często. Rozejrzyj się może ta miła sąsiadka którą mijasz ma ten błysk w oku....:)

Gość tez po 30tce
tez ci sie uda , tylko bedziesz musiał sie napracować przy tym 10 razy bardzij niz inni.

napracowac? hmm; ja malo pracuje nad tym, oprocz czytania tematow o niesmialosc, samoocenie itp.... moze zaczepiac dziewczyny i pytac o godzine lub droge

Gość ioghdfjfhdklm,
http://www.wygraj-kase.com/stats/ref/player_33400.html zapraszam do szybkiego zarobienia kasy przez internet. wyslanie smsa kosztuje jedyne 1 zl . ja wygralam juz 200 zl w 5 min gry.tylko kilka osob musi mi pomoc i zarejestrowac sie z tego linka ;)) z gory dzieki ;p

Gość unicorn_
musisz się po pierwsze zdecydować czego szukasz - czy tylko uwiedzenie i dziki sex kilka razy, a potem następna, czy na dłużej kogoś szukasz....generalnie to pierwsze to jest trochę sztuka do wyuczenia się, jak gra aktorska, a to drugie to chyba po prostu trzeba mieć szczęście trafić na osobę bliską sercu(chyba musi być w dużym stopniu podobna, mieć podobne przekonania, zainteresowania, myśleć podobnie, mieć podobny system wartości - na dłuższy okres to jest ważniejsze (bo bez tego gdy minie pierwsze zauroczenie może się okazać, że nawet się nie lubicie:) )) Sam też nie należę do śmiałych osób, ale jeśli chodzi o tą pierwszą opcję, to udawało mi się nie raz - tylko w tym wypadku nie można być sobą!, jak niektórzy naiwnie twierdzą - trzeba grać po prostu taką osobę jaką ona chciała by abyś był (generalnie to jest podstawowy zestaw cech i zachowań, można tylko zmodyfikować kilka szczegółów pod konkretny obiekt). Oczywiście tak raczej nie znajdziesz nikogo na dłużej, no bo nie można udawać kogoś innego przez całe lata, co zresztą nie miało by sensu....

Gość przestac sie masturbowac
bo ci testosteron ucieka przez wentyl i dla tego jesteś ciota

Gość trudnojest
a co ma do tego masturbacja niby? jak ktoś ma problem to czy bedzie sie masturbowac czy nie to i tak nic nie zmieni w tym temacie.

Chyba nie myślisz, że ktoś poda Ci tutaj magiczne zaklęcie dzięki któremu tu i teraz zjawi się Twoja wymarzona druga połówka? To tylko życie. Weź się w garść i do przodu. Inaczej faktycznie będziesz czekał do 60-tki.

Gość Samotnik3546677777
Lepiej nie czekaj nawet do setki. Ja wybrałem samotność i od dziecka żadnej dziewczyny nie poznałem. Po prostu nie widzę siebie by być z jakąś dziewczyną. Poza tym bardzo nie atrakcyjny jestem.

Gość przypadek4455
i tak o wszystkim decyduje przypadek nieśmiali mają najtrudniej

Gość jak ja znalezc...............
tyle juz lat zmarnowalem, najlepszych lat zycia

Gość niesmialekk
;-)

Gość zapić i zapomnieć
Niestety nieśmiałość to ogromny problem. Wiem co mówię. Sama jestem po 30tce i wiem ile spraw schrzaniłam przez swą nieśmiałość.

:-(