Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał11111111111111

Pomocy ???????

Polecane posty

Witam was mam taki problem poznałem jedną dziewczynę kilka razy sie spotykaliśmy nom i zaczęło pomiędzy nami iskrzyć ale okazało się że ma dziecko no i co tu robić ???? ciągle nie ma czasu dla mnie ale na początku zawsze miała znamy się koło 3 miesięcy Co myślicie o tym ???

jesli chcesz sie z nia zwiazac i jestes gotowy n kobiete z dzieckiem to próbuj dalej al jezeli boisz sie odpowiedzialnosci to zostaw ja nie rób jej nadzieji

Nie boje się po prostu lubię dzieci i jej małego . Tylko nie jestem pewien co do niej

W ogóle mnie olewa czasami albo nie odpisze na sms a odebrać tel to zapomni o tym na początku tak nie było mam takie wrażenie że ona szukała faceta po to żeby jej mały miał ojca

Gość drenażysta
Myślę, że za mocno naciskasz. Stawiam tyskie, że odkąd dowiedziałeś się, ze ma dziecko stałeś się "miększy", delikatniejszy, występujesz w roli ścigającego (Twój post świadczy o ty). Nie ważne czy kobieta ma dziecko czy nie - nie poświęcaj siebie, swojego ja po to by ją zdobyć. Najlepiej zajmij się jakąś kobitką bez bagażu, zanim za mocno zainwestujesz emocjonalnie i zaczniesz żałować poświęconego czasu. Odrzucenie jest lepsze niż żal.