Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czwarta rano;;;

wydalam stolec 3-4 razy dziennie od tygodnia

Polecane posty

Gość czwarta rano;;;

albo 2 zawsze mialam luzny stolec, po porannej kawie szlam od razu do kibelka. Ale teraz to wydaje mi sie dziwne. Wydalam po kazdym posilku. Jeszcze po mleku, jajach, kawie mnie to nie dziwi, ale po innych rzeczach, kanapkach z wedlina, czy miesie - nieco dziwne teraz w nocy obudzilo mnie wrazenie pracy jelit z dziwnym odglosem. nic mnie nie boli, wiec moze to nic wielkiego.

Gość cccyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
moze zespol jelita wrazliwego

Gość rotawirus szaleje
teraz szaleje rotawirus,może Cię dorwał, ale łagodnie go przechodzisz. Ja chorowałam 6 dni,nie jem kompletnie nic, rzygam na odległość i do tego biegunka po wodzie mineralnej :0 Zaraz na kroplówkę jadę. Wypij smectę i węgiel,pewnie pomoże. Szpitale pełne odwodnionych ludzi.

Gość 54yrfgrt
Wiem że to może dziwnie zabrzmieć przy tym, co się wypisuje na tym forum, ale może sprawdź dietę, czy nie jesz zbyt dużo lekko strawnych posiłków. Ja też tak kiedyś miałam przez tydzień, do tego praca jelit. Jak odstawiłam soki, to od razu wróciło do normy. (Tyle że ja mam jelito drażliwe)

Gość czwarta rano;;;
czytalam na temat jelita drazliwego na 100% tego nie mam, bo sie nie stresuje niczym, mam dystans do zycia itd. ogolnie pelen luz (tam pisalo ze maja to osoby zestresowane, z problemami osobowosciowymi) ale dzis bylo juz lepiej, tylko rano szlam do kibelka mam nadzieje ze wszystko wroci do normy, bo balam sie ze mam jakies pasozyty :O hm, a moze to skutek tego ze ostatnio popijalam piwo przed snem. W koncu alkohol podraznia sluzowke, przyspiesza trawienie.

Gość hdgswhyeggevf
Zbadaj się pod kątem pasożytów, koniecznie.

Gość 54yrfgrt
Ja też mam dystans do życia i się nie stresuje. I to jest właśnie to. Tu nie o to chodzi, że osoby z zjd chodzą ciągle zestresowane, ręce im się trzęsą itd., tylko wręcz odwrotnie. Często jest tak, że nie zdają sobie sprawy, że są zdenerwowane/zestresowane i ciało to sobie odbija w postaci problemów trawiennych. (serotonina - steruje układem trawiennym i nastrojem

Gość pestka28
może masz coś z jelitami, probiotyki pomagają, np. lactoral do rozpuszczania w wodzie fajnie reguluje pracę jelit, może też masz biegunki na tle nerwowym, różnie może być