Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornneeeliiaa

Zazdroszcze kolezance wyglądu....

Polecane posty

Gość kornneeeliiaa

Moze to jest chmaskie ,ale taka jets prawda .Zawsze sie do niej porownuje ,czuje sie przez to gorsza nei wiem co sie dzieje ze mna;.

Gość pamiętliwa bestyjka
:D po co?

Powinnyście im współczuć. Wyobraźcie sobie ilu mało inteligentnych facetów zwraca uwagę tylko na wygląd - a one muszą się z nimi użerać, nie mogą ot tak - zaufać, bo nie wiedzą jakie plany, wobec nich, oni mają. Mniej atrakcyjne, fajne osobowościowo kobiety, mają zdecydowanie lepiej, bo automatycznie zawężają sobie pole manewru do tych bardziej wartościowych facetów. To koleżanka powinna Tobie zazdrościć! :classic_cool:

Gość kornneeeliiaa
wlasnie nie wiem po co to mi tylko psuje nastrój

Gość kornneeeliiaa
mnie nie chodzi o jej powodzenie czy faceci sie za nia ogladaja czy nie chodzi mi o wyglad styl ubierania

Witajcie Kobietki! Potrzebuję Waszej pomocy! Z góry przepraszam, ale nie będzie to w temacie! Jestem studentką i razem z koleżanką założyłyśmy stronę poświęconą ciekawemu projektowi i właąnie chciałam Was prosić, żebyście weszły na tą stronę i ją polubiły na fecebook'u, dla Was to nie dużo, ale dla mnie ma to ogromne znaczenie. Strona to www.polskiemiliondolarow.pl Z góry dziękuję za poświęcony czas i wsparcie z Waszej strony! A facet musi umieć mnie zdyscyplinować, wiedzieć czego chce i nie foszyć się jak baba! Pozdrawiam Dziękuję!

Gość Lauraaaaaaaaaaaaa
jak kiedyś byłam brzydsza też myślałam ,ze wyglad to wszystko ,ale teraz właśnie leci na mnie pełno co mysla tylko o jednym

Gość Ja tam właśnie bym wolała by
faceci się za mną oglądali, niż np. nikt... Nie oszukujmy się, wygląd jest ważny.

Gość ncfvghjkjfdsfghj
jest wazny,ale nie najwazniejszy