Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude bezgóście ;)

dylemat rudego :D

Polecane posty

Gość rude bezgóście ;)

no więc. mam pewien problem. otóż jestem rudy (ale nie ;) nie o to chodzi, z tym nie mam żadnego problemu o ile mógłby wgl być :D) , moja skóra jest blada (nie jestem młynarzem) a ja można by to tak ująć, jestem totalnym bezguściem. dlatego pytam jakie kolory ubrań pasowały bo do takiego bladego rudzielca jak ja ;) wracając do włosów to mam zamiar zapuścić je do szyi i może ktoś też doradzić jaką fryzurę wybrać ;) prosiłbym o propozycje takie metal/emo najlepiej :D

Gość lubię rudych ale
długie włosy u mężczyzny to - jak to teraz mówią - porażka :-)

Gość dfdhg
na pewno nie nos nic czerwonego.

Gość rude bezgóście ;)
dlaczego zaraz porażka ? :D miałem już kiedyś długie włosy :P coś mniej więcej jak Drak z zespołu Hunter ;) i wcale nie było źle :D może dodam że właśnie chcę ubierać się tak właśnie "rockowo", skóy itp. ale nie można przecież ciągle chodzić w czymś takim hard'owym ;D czasami trzeba na siebie założyć coś luźniejszego ;)

Gość makarune
nie dośc, że rudy to w długich kudłach - chyba nic gorszego facet na głowie mieć nie może :D

Rudy emo-metal na forum kafeterii?? To tak wypada?? Przeszedłeś na ciemną stronę??

Gość rude bezgóście ;)
oj tam xd wyróżnić się czasami trzeba xd poza tym mój pseudonim o mnie dużo mówi :D dlatego teraz proszę o porady xd

Gość dfdhg
no to na codzien nos sie po rockowemy a jesli bedzie trzeba sie ladnie ubrac to podpatrsz na ksiecia harry'ego. on ladnie wyglada w blekitnej koszuli.

Gość harder bejbi harder
fajny pomysl z zapuszczeniem wlosow, moze do tego jakas brodka? mi sie ogolnie faceci w rockowym/ metalowym stylu podobaja :classic_cool:

Gość rude bezgóście ;)
ja mam dopiero 16 lat :D broda w drodze , już są oznaki :D

Gość rude bezgóście ;)
ale tak na co dzień, to jak się ubierać. właśnie ostatnio popularne stały się skłony w stronę emo, a większość pań w mojej okolicy raczej takiego mnie stereotypowo uważają za wcielenie zła ,co dodatkowo potęguje kolor moich włosów :D a ostatnio coś serce woła i trzeba sobie jakąś dziewczynę wreszcie znaleźć ;) jak próbuję zagadać to albo uciekają ,udawają że nic nie słyszą albo milczą :D dlatego chcę przestać straszyć bo bez podejścia raczej o moim charakterze się nie przekonaja xd