Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moneymaker289

Gra o Tron

Polecane posty

Gość Moneymaker289

Ostatnio przeczytałem http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Gra,o,tron,drugi,sezon,rewelacyjnego,serialu,zadebiutuje,2,kwietnia,1-14905-1.html ze w kwietniu wchodzi do Polski 2 seria Gry o tron. Jak myslicie bedzie tak samo fajna jak pierwsza ?

Gość adelheidd
KOCHAM tę sagę, podoba mi się bardziej niż LOTR (mój facet by mnie chyba zabił, gdyby to przeczytał), chyba ze względu na to, że nie jestem fanką typowego fantasy, a w GOT oprócz smoków i paru nadprzyrodzonych zjawisk nie ma za wiele typowego fantasy. Przy pierwszym sezonie mowiono, ze to "Rodzina Soprano w Śródziemiu" i klimat średniowiecznej Europy i właśnie o to chodzi... Już jutro 2 sezon startuje w HBO

Gość praaaam
ja na początku popdszedłem sceptycznie , książki nie znałem , że to jakieś fantasy bez sensu , ale serial jest reeeeweeeeeeelaaaaaaaacja!!!!!!!!!!!!!!!!! oglądnij tę pierwsze części bo teraz możesz nie bardzo kojarzyć co , kto z kim i dlaczego

Gość zelowka
Ani książka ani film nie podobają mi się. Znam inne popwieści fantasy, jak choćby Zaklęcie dla Cameleon (cykl Piersa Xanth), Czarne kamienie A. Bishop czy Kroniki czarnej kompanii G. Cooka, które sfilmowane byłyby znacznie ciekawsze dla mnie, oczywiście.

Gość kierba
hej mam takie małe pytanko ostatnio wKRĘCIŁAM SIĘ W OGLĄDANIE GRY O TRON ale nie czytałam książki (mam zamiar to uczynić) ale mam takie zapytanie ponieważ bardzo mnie intryguje postac DAENERYS TARGARYEN co z nią bedzie czy ona pojdzie na wojne odzystac tron z tymi swoimi smokami ? i kto w końcu zostanie króle aha no i czy zabija tego nieznośnego chłopca który to myśli ze jest królem? ;] wiem wiem powinnam przeczytac ale jestem bardzo ciekawa

Ja też oglądam drugi sezon, pierwszy był świetny, jeden z najlepszych seriali pod względem aktorstwa jaki widziałem. Teraz jednocześnie czytam drugi tom i oglądam drugi sezon, książka mimo wszystko trochę lepsza - choć sam serial oceniam na 5/5

Kurcze ........ właśnie skończyłam "Ucztę dla wron" Pewni jak się położę za chwilę to zacznę "taniec ze smokami". To jest jakaś masakra! Ta cholerna pieśń zawładnęła moim życiem. Następnym razem jak się wezmę za fantazy to se nagotuję obiadów i zamrożę. A już na pewno pierwsze sprawdzę ile ma tomów. A jeśli więcej niż trzy to ni chuchu się za to nie zabiorę. W domu burdel, dziecko zapycham bajkami. Mąż już do mnie mówi per "Daeneris zrodzona z burzy". Gały mnie już bolą od czytania. Cud, że weszłam na jakieś forum .........tylko nie wiedzieć czemu akurat ten temat wybrałam :P

"Gra o Tron" to uczta dla każdego kinomana za względu na rozmach, piękną scenografię i dbałość o szczegóły. W dodatku ma realistycznie odmalowane postacie i wciągającą fabułę. Szkoda, że nakręcili tak mało odcinków!