Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvvka

Co na alergię pylkową?

Polecane posty

Gość sylvvvka

Zaczyna pylić i znowu mam ciemno przed oczami i katar i źle się będę czuła przez kilka miesięcy. Ktoś mi polecał Alertec, ale czy to pomaga? Ile kosztuje? No i ważna sprawa. Czy kupić to czy może lepiej iść do alergologa? Ile kosztują testy alergiczne? Bo coś mi się nie chce wierzyć, że jakiś lek w aptece bez recepty mi pomoże.

Gość sylvvvka
Nikt nie ma alergii?

Gość zyrtec
zyrtec na recepte

Gość dewaqrewe
Ja teraz biorę jakieś bardzo silne na literę T lekarz mi przepisał a wczesniej brałam Xyzal ale już przestał działać A ALERTEC nie pomógł by mi bo teraz idzie kilka alergenów naraz na które mam 10/10 w skali uczulenia,więc potrzebuję solidnej ochrony. Efekt taki że i tak czasem kichnę i wytrę nosi oczy swędzą ale gdybym leki odstawiła to przeżywam to 1000razy bardziej i chyba nie przeżyłabym dwóch dni w tym stanie. IDŹ DO LEKARZA I ZRÓB TESTY!

Gość dewaqrewe
ja się 3lata temu odczulałam ALE nie skończyłam,bo nie wytrzymałam złego samopoczucia jakie temu towarzyszyło. Kiedyś leczyłam sie z depresji rok czasu i odczulając sie czułam że ten stan do mnie wraca ,dlatego przerwałam i nie mam odwagi do tego wrócić. Chyba jestem skazana na leki.

Gość sylvvvka
a do lekarza domowego czy alergologa iść? Do alergologa musi być skierowanie? Bo prywatnie nie chcę iść, bo szkoda mi pieniędzy.

Gość sylvvvka
Alertec nie pomaga

Od 2-Tygodni korzystamy z mężem z ProArgi 9 Plus na alergię która dałasię nam we znaki Moje dziecko ma alergię na kwitnące trawy, zboża i drzewa Polecam bardzo Również na ogólne samopoczucie Firmy SYNERGY www.polskasynergy.pl