Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubietoiowo

OBCASY I ICH ZDZIERANIE POMOCY!

Polecane posty

Gość lubietoiowo

Witam, mam problem z butami na obcasie (szpilki, koturny, słupki itd.) i nie tylko strasznie zdzieram obcasy przez co szybko sie niszcza i wygladaj nieestetycznie nawet gdy ubiore je tylko raz obcas wyglada tragicznie :( az szkoda mi butow zakladac bo zaraz niszczeja :( CO ROBIC? TO JAKAS WADA STOP?

Nie wiem, ale mam tak samo :O Każde buty na obcasie wyglądają jak po pielgrzymce na Jasną Górę. Częściowo winię za to tragiczne chodniki.. na niektórych można zęby wybić popylając w szpilach.

Gość hgg
ja idę do szewca, który zakłada mi takie fleki że nie ma szans ich zedrzeć za 15 zł.

Gość Jaq27
To zależy z czego masz fleki. Ja mam niektóre tak twarde że chodzę cały sezon (kozaczki) i w ogóle nie ma zdartych fleków.

Gość lubietoiowo
no wlasnie nie wiem wszystkie mi sie zdzieraja czyli ze kazdy obcas jest zly? :/ pojde doszewca i zobacze moze cos pomoze.. myslalam ze zle chodz lub mam cos ze stopami :/

Gość gość
Też tak mam i czytałam, że może to być też płaskostopie i dlatego tak jest. Szczególnie jeśli zdarcie jest po wewnętrznej stronie obcasu.

Gość Dusia94
Buty niszczą się także podczas jazdy, jak można je zabezpieczyć ? Ostatnio koleżanka powiedziała mi o nakładce nabut.pl, jest to ciekawe rozwiązanie ze względu na to, że dostosowuję się do butów na obcasie oraz do tych butach na płaskiej podeszwie ;)

Gość Basic555
Ja też używam nakładek Nabut.pl można je kupic w drogerii Super Pharm, super rozwiązanie