Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

mój zestaw na lato

Polecane posty

jeśli kogoś nie interesuje to proszę nie wchodzić i nie komentować. Biała koaszula+plisowana spódniczka wiem że jakość zdjęć kiepska http://www.voila.pl/067/t2ksa/?1 na tej fotce spodniczkę podwinęlam http://www.voila.pl/070/qepvv/?1 Taaak mam ogromne tłuste nogi zwłaszcza uda;) http://www.voila.pl/073/a2cc8/?1 http://www.voila.pl/078/6rp1x/?1

Gość już wiem dlaczego....
Nie podoba mi się.

Gość .I.Love.KlitschkO.
wyglądasz ładnie i wcale nie masz tłustych ud PS: ładny zestaw :)

Gość gmdk
Bardziej niż nogi martwi mnie wygląd twojego mieszkania :( Drzwi to już w ogóle masakra

Nogi ma całkiem normalne, nie sa grube. Używasz samoopalacza czy na solarium chodzisz?

O a używasz tabletek z betakarotenem? Ja byłam 2 razy w zyciu, ale w tym roku zamierzam przed wakacjami sie nieco tak własnie opalić.

Gość zaczarowany olowek1000
jeden zestaw na cale lato?

Mi się plisowana spódniczka podoba ale na kimś albo na wieszaku. Przymierzałam w Stradivariusie (podobna do Twojej) i wyglądałam jak własna ciotka.

Gość kotek naplotek
Ale po co ty to pokazujesz na forum? W jakim celu? Przeciez ten zestaw jest zupelnie zwyczajny.... a drzwi faktycznie masakra jakas :P

Gość to jest masakra jakas
ty ksiezniczko wampirzyco pokaz swoj zestaw na wiosne/lato, pewnie wszystko czarne, glany i skora, wez idz sie schowaj do swej trumny i tam oczekuj na powrot slonca, narazie a Ty Jennifer wcale nie masz grubych ud, masz normalne zwykle nogi, nie grube nie chude, zwykle, spodniczka mi sie podoba, a butow nie komentuje, bo wszystkie w takim stylu ubostwiam

w niczym sie nie lubuje, po Twoich tworczych zdjeciach widac, ze rozowego bys raczej nie zalozyla...a glany to dla mnie zadne obuwie, typowo meskie, jakies wojskowe bardziej...i tyle w zwiazku z Toba

obecnie chodze w butach na obcasie, ciemny fiolet z cwiekami wiec nie wiem o czym piszesz :) na lato mam sandalki, czarne z cwiekami :D nic skorzanego nie mam w szafie, a od rozu nie uciekam to moj kolor dziecinstwa. zatem nie oceniaj po pozorach, sztuka to jedno, ale mroczna dusza nie oznacza jedynie szarosci w zyciu 🖐️

no tak sztuka, fiolet z cwiekami, sztuka ale na wsi chyba

Gość fergwthyeuyjr
trzeba bylo jeszcze cipe pokazac tepa dzido a swoja droga nogi masz ladne:)

Gość frqw3r3
noa le trzeba przyznac ze gustu do ubiory to Ty nie amsz za grosz, wszystko co tu pokazywałaś do tej pory to jakeis szare bure byle jakie i babcine

Gość obi fake.
bardzo sexowne nóżki

Gość wielbicielka_piotrusia
jak dla mnie żenada, by pokazywać takie ciuchy i takie mieszkanie w necie, do nóg się nie czepiam (choć nie moja estetyka), bo widzę gorsze na ulicy pokazując mieszkanie w necie wypadałoby uprzątnąć to co pod nogami i pokazać bardziej estetyczny jego zakątek, niż niepościelone łózko :]

Gość a buty
a buty to nie za małe? bo palce wystają...spódnica fajna,bluzka nie mój styl