Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos nieświadomy

Dziecko pierdzi sluzem.. DLACZEGO????

Polecane posty

Gość ktos nieświadomy

Od poniedzialku corka (15msc) miala zapalenie oskrzeli. Po lekach nastapila znaczna poprawa, nie ma goraczki i kataru, jednak pozostal okropny kaszel. Mala nie ma apetytu, ale pije, chociaz i z tym nie ma szalu. Jednak martwio mnie to ze od rana ciagle pierdzi i za kazdym razem ma w pieluszcze śluz. Nie jest to kupa ze sluzem, poprostu pryknie sobie i ma tam galaretke. Od czego to moze byc? Dodam ze codziennie od pon. podaje jej do picia jedna saszetke Dicofloru 30. Prosze doradzcie mi cos bo strasznie sie boje:(

Gość ktos nieświadomy
Prosze pomozcie!!!!

Gość Pierdzi??Jezu!!
Jak to brzmi hehehe.Rozumiem w domu tak móić ale do luidzi że dziecko pierdzi śluzem??

Gość ktos nieświadomy
a co mam nap ze puszcza bączki, i cos jej przy tym wychodzi z pupci?! Boze ja tu powaznie, a ktos sie czepia

Gość Czerwona z moliga
Mało nas interesuje galaretka Twojego pierdzącego dziecka. Nie przyszło Ci do głowy, żeby zadzwonić do pediatry?

Gość jonnysss
to pewnie po lekach podawaj ten dicoflor,ewentualnie podaj espumisan, moze zmiejszy nasilenie tych bączków :) a jesli objawy sie nasila skonsultuj to z pediatra ps. tymi idiotkami wyzej sie nie przejmuj

Gość aniulka1309
czasami po czopkach tak się zdarza

Gość a dlaczego nie podpisalas sie
swoim czarnym nickiem? Haha, wstydzisz sie, co? :classic_cool: Kretynka! :P

Gość agrafka27
Moje dziecko ma 3 latka. Też dzisiaj pierdzi śluzem, a przy tym jego bączki wyjątkowo śmierdzą. Czy to jakiś wirus? czy co?

Gość gość
mi położna na pierdy ze śluzem poleciła probiotyk ale dziecko miało wtedy 4 m-ce

Gość giig
Ależ to trzeba być zjebem intelektualnym, po prostu niedorozwojem, żeby wejść na jakiś temat po to aby napisać że on nie interesuje. :D A co do sprawy, za dużo slodyczy lub czegoś słodkiego. Pewnie dziecko nie miało apetytu a jadło tylko to co teraz daje takie skutki uboczne. Tak obstawiam ale mogę się mylić.

Gość gość
a robi kwaśne kupki? podałaś coś nowego do jedzenia? może dziecko jest chore, na antybiotyku? napisz coś więcej.

Gość gość
pewnie po lekach, moze czopki dawalas?