Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach sexu

Przeraża mnie uprawianie sexu! a jestem mężczyzną

Polecane posty

Gość strach sexu

Mam 22 lata. Jestem 100% mężczyzną, od czasu do czasu masturbuje się ale przeraża mnie uprawianie sexu z drugą osobą. Miałem raz szanse zrobic to z dziewczyną ale uciekłem, sprawdziłem czy jestem gejem, byłem bliski tego by miec stosunek z mężczyzną ale również uciekłem, nie jestem w stanie zrobic tego z drugą osobą...... brzydzę się że miałbym włożyc penisa w brudny odbyt lub obsikaną pochwe.

Gość co za koleś!
kolejne prowo :classic_cool:

naprawde przeraża mnie to, oczuwam strach przed tym wszystkim, przed tym drugim ciałem i ani kobiety, ani mężczyźni nie są dla mnie pociągający a podniecenie jakieś odczuwam.

Gość tez chcę wiedziec jaki a co
jakies podniecenie a jakie ? np kiedy ogladasz foodbal i ? czy kiedy pijesz pifko

stoi mi oczywiście penis ale nie na widok kobiety, czasem jak się obudzę, czasem jak coś usłysze w seksualnych słowach ale żadnego pociągu ani do kobiet, ani do mężczyzn nie ma.

Gość ja jestem z Łodzi
jestes bardzo pusty, milosc to dla ciebie tylko prymitywna kopulacja, ktorej sie boisz, zal mi ciebie

No nie oszukujmy się, przecież seks praktycznie nie ma nic wspólnego z miłością to tylko potrzeba fizjologiczna