Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddanafanka

Kim są Illuminaci?

Polecane posty

Gość oddanafanka

Do jasneh ciasnej czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć?

Gość przechodzilamto
to ludzie ktorzy rzadza swiatem

Gość przeciez to dżeni ona sama
sa to czciciele szatana, ktorzy chca wprowadzic Nowy POrzadek Swiata (NWO - New World Order), ktory polega m.in na zmniejszeniu liczebnosci ludzi. ku temu wykorzystuja takie metody jak indoktrynacja, poniekad inwigilacja poczynan ludzi. maja w reku mass media, mainstreamowe wytwornie filmowe i muzyczne (czyli cala pop kultura) a takze fimry ktore zajmuja sie zywnoscia, produkcja zywnosci (patenty na zywnosc). tak wynika z tego co jest na YT.

nie tylko na YT ale ogolnie co na necie mozna znalezc. to sa wolni masoni (freemasons), maja oni w rekach wladze, to prawda, naleza do nich wladcy panstw najsilniejszych, jak USA, wielka brytania, francja, niemcy. maja takze w reku banki.

Gość oddanafanka
Sorry, ale skąd wiadomo, że tak jest naprawdę? Ja widziałam wspominkę o MJ właśnie i mówili, że prawdopodobnie tak jak 2Paca oni zabili Michaela. Jak dla mnie to dziwne, bo jeśli tak, to dlaczego świat się nie zmienia?

Gość taka kolej rzeczy
chyba juz wszystko maja w reku :(

zmienia sie, moze tego nie zauwazasz. a oni wlasnie bazuja na tym, ze ludzie nie dokonca wierza w to, ze oni naprawde rzadza swiatem. iluminaci zabili wiele osob, mowi sie ze amy winehouse takze, boba marleya, ze zabili tez proofa, notoriusa big, alliyah, ksiezna diane (rodzina krolewska to wolni masoni takze)... wielu innych tez. oni bazuja na oglupianiu. na pewno zauwazylas, jak szybko, jak bardzo w ostatnim czasie poziom sztuki popularnej poszedl w dol? oni media maja w reku.

najpopularniejsze osoby, zobacz: madonna, katy perry, beyonce, jay z, rihanna, lady gaga... oni sa na ich uslugach. pomysl, ilu z nich jest naprawde utalentowanych? jak to sie moglo stac, ze taka miernota muzyczna jak katy perry czy madonna sa na szczycie? one sa ich laleczkami, do oglupiania tlumow. britney spears, mowi sie, ze ona chce sie im przeciwstawic. kto im sie chcial przeciwstawic, po prostu ginął.

Gość oddanafanka
Naprawdę w to wierzyć ? Jakie jaja. No spoko, ale kiedy oni będą mną rządzić wreszcie? I niby kiedy mają się ukazać?

Gość hbkhkkkkkkkkkk
kiedy? składają ofiarę co 11 lat,ostatnia była 11.09.2001 roku :P teraz mamy 2012 rok tak sie uroczo składa że minęło 11 lat

pamiętasz afere z ACTA?to bylo cos z lekka z nimi powiazane,aby nas kontorlowac.w sumie nic nie jest wiadome,ale raczej trzeba byc ostroznym i mysleć swoją glowa,nie dac sie zmanipulować,bo wszystko kręci się wokól manipulacji z ich strony

ale oni ciagle rządzą!!!!

Gość oddanafanka
Jak to rządzą. Co niby mi się dzieje od ich rządzenia? Kumam, że próbują ogłupić, ale oni de facto mną nie rządzą.

a wlasnie de facto rzadza i awet o tym nie wiesz, ale przeciez nie moga podjac decyzji: dobra, to teraz musimy zabic iles tam milionow osob, wojsko wydzie i losowo zabije (bo chca zmniejszenia liczebnosci) bo nie moga tak wiesz, ot tak bo to bylby ich koniec. to sie dzieje powoli, stopniowo. ludzie coraz bardziej sa przyzwyczajani do symboliki okultystycznej np.

Gość oddanafanka
A jak zostać Illuminatem?

Gość oddanafanka
No to jak zostać Illuminatem? nie no to jest jakieś dziwne wszystko. Kumam, że oni może i istnieja, ale nie wiem w jaki sposób oni przejmą nas.

Gość nosem w kałuże
ja w to wierze.

Gość oddanafanka
Ponawiam pytania!!!!!!!!! Wierzyć to moge wierzyć, ale wielu rzeczy nadal nie rozumiem...

Gość nosem w kałuże
to sobie poczytaj !!!!! nie umiesz czytać ze zrozumieniem ??

Gość oddanafanka
Umiem!!! Ale i tak nie wiem czy w to wierzyć!!!! Kocham Majkela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oddanafanka
ale jaja... mnie ten temat zaczął fascynować normalnie.

Gość 8t8686t86t8t8686
ciesze sie że oglądnełaś film który Ci wczoraj poleciłam ;) nie bałaś sie spać w nocy ? :D

Gość oddanafanka
Ja się bałam. Obejrzałam kilka części. No generalnie dobrze, że pytasz. Dziwne uczucie.