Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawendowapokusa

problem z lokatorkami

Polecane posty

Ja i mój chłopak wynajmujemy mieszkanie 3pokojowe. Tzn. my zamieszkujemy pokój 2osobowy a one maja jedynki. Ich zachowanie od pewnego czasu radykalnie się zmieniło. Mianowicie: gdy mieszkały z nami lokatorka X i lokatorka Y było świetnie. Super sie dogadywaliśmy. Potem Y sie wyprowadziła i na jej miejsce mamy lokatorkę Z. Problem tkwi w tym, że Z "zepsuła" nam X. Zaczęły się razem trzymac tzn. rozmowy szeptem, ciągle razem, z nami prawie nie gadają. To jest jeszcze do przeżycia. Najgorsze jest to, że one mają dośc dużo kasy a my yyy no tak średnio jest, bo jesteśmy studentami i już nie chcą sie zadawac z tymi gorszymi tzn z biedniejszymi. Teraz najgorsze: Z zawsze kłamie i nigdy nie mówi niczego szczerze tzn. nie mówi, że idzie do biblioteki po książkę tylko idę załatwic sprawę. Cały dowcip polega na tym, że ja ją nie wypytuję o nic, sama takie teksty puszcza. Wracając jeszcze do X. Zaczęła okropnie kłamac- bo Z ma na nią wileki wpływ. Kłamie cały czas- np. że kupiła cos w lumpeksie a tak naprawde ma to z z jakiegoś butiku (wiem że to nowe rzeczy bo ubieramy sie w tym samym sklepie). Kłamstwa dotyczą naprawdę wszystkiego- od błahostek aż po poważniejsze decyzje. Czy to jest normalne? Moje koleżanki mówią, że te kłamstwa są beznadziejne. Co Wy myślicie? Pozdrawiam czytających mój post.

a co Cie to interesuje? ma to jakis wplyw na Was? nie musicie z nimi sie przyjaznic ani przejmowac - bedzie duzo latwiej

Gość Anatenka
normalne to nie jest, ale z drugiej strony-ani przyjaźnić się nie musicie, ani one nie muszą wam tłumaczyć się z tego, co robią. Skoro kłamią, to olejcie je i tyle. nie musicie się lubić

skoro Cie drazni, one to widza i na pewno maja niezly ubaw z Ciebie - oto cala tajemnica

Gość zawiedziony1410
masz dobre koleżanki, nie chcą się obnosić ze swoimi pieniędzmi przed Tobą.

Gość msdkg
chuj cie to obchodzi, pilnuj swojej dupy, nie jesteś jej matka i nie musi ci sie tłumaczyć a obgadują was zapewne dlatego że zdzieracie z nich kase sami płacąc grosze

Gość a co mi tam!
gdybym ja tylko takie problemy miala, eh