Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek85

Co Panie myślą o zaspokojeniu faceta wibratorem?

Polecane posty

Gość pipkowa
jestes lizbija ?

Gość pipkowa
no to jak w sam raz dla Wojtusia

Gość pipkowa
a podawalas sie za kobiete

Wynik doświadczeń i poznania dowiódł, że jestem bardziej pedałem czynnym niż biernym.

Gość wibratory
Ważna zasada przy kupowaniu wibratora: 1.Wibrator musi być bardzo miękki i przyjemny w dotyku w innym razie zamiast przyjemności może sprawić ból 2.Najlepsze wibratory są z cyberskóry lub tańsze z silikonu medycznego 3.Dobrze jeśli wibrator wygląda jak naturalny penis Wiem o czym piszę ponieważ od 6 lat prowadzę sklep sex shop w Łodzi i zdarza się że klientki wracają niezadowolone z zakupionego wibratora i wydają pieniądze na następny. Polecam wibratory z cyberskóry od 79zł Fantomy bez wibracji z cyberskóry od 50zł Wibratory silikonowe od 49zł ewentualnie wibrator perłowy za 99zł http://www.wibratory.9com.pl/ http://www.sexshop.9com.pl/z5.html

Gość trystfufh
co to ta cyberskóra ? a który lepszy, silikon czy cyber skóra?

Gość dark240
Powiem tylko ze nie jestem gejem czy bi jestem normalnym hetero i uwielbiam zabawy z wibratorem. Kiedys sie obawiałem tego. Myslalem ze tylko kobjeta moze czerpac z tego przyjemność ale to byl błąd. Orgazm analny jest wspanialytym bardziej jak moja partnerka robi sobie to samo co i mi.To jest boskie i bardzo przyjemne i zaznaczam z kobietą! !!