Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamilleCocktailParty

Czy na całorocznym zwolnieniu z wfu musi być wpisany powód?

Polecane posty

Tj. w temacie (który wiem, wiem jest oklepany itd.) ale chodzi mi o konret: czy musi być wpisany przez lekarza powód czy wystarczy od..do... i pieczątka z podpisem??? Jak myslicie?

Gość magnetar puścił mi oczko
ja w szkole średniej na zwolnieniu miałem napisane coś, że powód do wglądu w karcie pacjenta czy jakoś tak

Gość lek
Mój syn miał półroczne zwolnienie z wf.Musiałam dostarczyc do szkoły zwolnienie lekarskie( był powód podany) , gdy je zaakceptowano, dostałam oficjalne pismo od dyrektor szkoły o pozytywnym rozpatrzeniu i akceptacji. Synus nie był klasyfikowany ( nie miał oceny ) na półrocze. Pzdr.:)

Gość dsghej
lepiej wpisac, zawsze wf-ista moze dopytywac i domniemywac podrobke. wlasciwie to na 90% i tak bedzie nauczyciel dopytywal. lepiej sobie wpisz ;)

Gość AnderaPamelson
nie musi byc, ja mialam na pol roku i potem znowu na pol roku i nie mialam. Lekarz nie musi pisac, tymbardziej ze jest tajemnica lekarska i nikt nie musi wiedziec dlaczego. Skoro dal to mial powod.

Ja z latwoscia wydebilam zwolnienie na caly rok. Powiedzialam ze mam zatoki i podczas wysilku zaczynaja mi splywac do gardla i pluc co utrudnia mi oddychanie :D Ta sama wersje wcislam dyrektorce bo az mnie z tego powodu do gabinetu wezwano :D

Bardzo Wam dziękuję za odp. ja zwol.bede miala bez