Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjhfghjklghjk

zaprszam na wesoly filmik z kaliforni

Polecane posty

Gość fghjkfghjkfdgh
normalnego zycia nie mialam nie chce mi sie odpowiadac na normalne pytania

Gość fghjkfghjkfdgh
nie naleze do grupy a lub b naprawde popierdolone doswiadczenia tu co mnie przechlapaly wiec porownania nic nie dadza

Gość gregrg43
nie miałam zamiaru nic analizować, jestem ciekawa. zwyczajnie :-)

Gość simooonaa
elli co robisz w kaliforni, uczysz sie czy pracujesz?

Gość Dj Dj Vi Vj
Szczególnie zabawne jest to jak twierdzi że aby osiągnąć sukces należy wiedzieć jaki się lubi kolor.Po angielsku też takie kiepy dopi?:classic_cool:Śmiechova Panienka.

Gość fghjkfghjkfdgh
wiem ale ja normalnych reakzji nie mam na normalny swiat moze odpowedz ze za wczesnie zycie zaczelam jako sama w obcym kraju i za duzo mnie spotkalo i chociaz pokonalam to mnie przechalapalo wiec by potem siedziec i odpowiadac na normalne pyatnia- nie bede tego robila

Gość fghjkfghjkfdgh
nalezy znac dobrze siebie by osiagnac sukces a to miedzy innymi moze byc jaki sie kolor lubi

Gość Van Qffer
Do tej pory myślałem że w kapitalizmie podstawą sukcesu jest wyzysk.Ale wystarczy pojechać na Venice Beach by się miło rozczarować:):classic_cool:

Gość Mc Daddy cool
O yeah I like this stuff.Btw Is This Madonna or someone?:classic_cool:

Gość Głośny Wielbiciel Jej
Zakochałem się w Niej.Jest taka naturalna i naturalnie piękna.Chciałbym się z Nią kochać i szeptać jej do ucha te wszystkie najpiękniejsze rzeczy jakie może mężczyzna szeptać kobiecie do ucha i za sprawą których wie że to prawdziwa miłość❤️

Gość simooonaa
ty jakas dziwna jestes, nic o sobie nie chcesz powiedziec to po chuj wklejasz tu te swoje durne filmiki, wez juz nie spamuj bo nikog twoje filmy nie obchodza, a sadzac po tym rozowym szalu boa to zapewne jestes latawica dlatego nie chcesz odpowiedziec co tam robisz, bye baby!

Gość fghjkfghjkfdgh
podstawa kapitalizmu jets cos w stylu - trudno mi to opisac ale to jest cos takiego jak...indywidualnosc sila w sobie sila przebicia - zamiats ptac wszystkich o rade czy pomoc samemu sie do wnioskow dochdzi ssamodzielne myslenie itp sa zli i dobzi ludzie jak wszedzie i ci co sa zli beda uzywac ludzi co co sa dobzi beda uzywac z dobrym wynagrodzeniem

Gość Głośny Wielbiciel Jej
Tak chciałbym być teraz z Tą kobietą tam na Venice Beach....trzymać ją za dłoń i razem z nią podziwiać wschody i zachody słońca.Delektować się klimatem wolności, mainstreamowej a zarazem niezależnej aury tego miejsca.Niestety z uwagi na nieudolność jak i brak dobrej woli polityków me szanse na wize są nadal zerowe😭😭 Pozostaje mi jedynie ją oglądać👄

Gość simooonaa
ty jestes cos jak dzieci kwiatow, hari kriszna:o

Gość fghjkfghjkfdgh
ogladaj filmiki dziecko a dowiesz sie ze rozowe boa to nie to samo co rozowa cipa i ze kobieta moze zarabiac i bez planu w stylu co na slub wlozyc

Gość gregrg43
wkleja co chce i pisze o czym chce, to jej sprawa a nie wasza! Ella jak chcesz :-) mnie tak bardzo ciekawi Twoja osoba, ale oczywiscie nie naciskam :)

Gość fghjkfghjkfdgh
dla kobiet w polsce to zobaczylam na kafererii ogolne dwie role ja bym nie wytrzymala tak kocham wolnosc

Gość fghjkfghjkfdgh
dzieki a w ogole to super ze jestescie i na pewno bede kontynowac - robic te filmiki :)

Gość simooonaa
Ale pierdolisz, normalna osoba nie przywiesi do szyji rozowego piorkowego boa...tylko dziwka spod latarni moze tak sie ubrac:o Ty ewentualnie wygladasz mi jeszcze na cpunke.

Gość simooonaa
Jak bedziesz dalej krecic to wez sie chociaz kurva przebierz a nie ciagle w jednym i tym samym popierdalasz, jak na ciebie patrze to mi sie wydaje, ze smierdzisz:o

Gość Jadzia z Palm Beach
Ameryka to kraj wielkich perspektyw and wolność.Wy macie jeszcze puszka z communa na table. Obejrzyjcie Gangstas and Thugz na yt.Check this out bithz.Będzie wiedzieć-trzeba kochać się i wiedzieć co chcieć by mieć succes.Remember!

Gość Jadzia z Palm Beach
Simona jesteś ze wsi to nie wiesz jak się dziwka ubiera.Tyle w temacie.Dokończ dojenie cow and go to sleep.

Gość AdoreHim
ogladaj filmiki dziecko a dowiesz sie ze rozowe boa to nie to samo co rozowa c*pa" haha, prawda ale to Polska, jeszcze kilka razy wypomna ci te rozowe boa

Gość I love Venice Beach
Much love 4 U from Poland❤️

Gość AdoreHim
sfrustrowane, ociekajace jadem, wyjete z foremek, bezbarwne, katolickie spuscizny komuny

Gość AdoreHim
I Ja między innymi:classic_cool:

Gość AdoreHim
oooo dorobilam sie podszywa to dobrze :D to znaczy, ze budze kontrowersje :classic_cool:

Gość Monopol Junior
Ej sorry ale to się kupy nie trzyma.To komuna czy katolickie w końcu?

Gość AdoreHim
katolickie, ale w tle czasow komunizmu ;)

Gość fghjkfghjkfdgh
tak ale nie zapomnijmy ze to polska zaczela koniec komunizmu w tej czesci swiata - to sa fakty -tak mi sie wydaje ze tam sporo slonca jest w tym kraju nawet jak nadal za chmurami to w koncu wyjdzie - polsce potzrbny jest humor caluski! :)