Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhahahahahhaah

mój chłopak nie jest frajerem, siedział 5 lat za dziesiony

Polecane posty

Gość hahhahahahahhaah

a wasi to perwnie wymoczki :)

Gość Un homme fatal;)
noo nasi tak :) _______________________________________________________ "I nadal myślę, że ktoś, kto kupuje tygodnik, aby dowiedzieć się na przykład, że Ripa di Meana robi kupę jak wszyscy, nie jest być może nienormalny, jednak nie pozostaje w dobrych stosunkach z życiem."

Gość nasi to sie nie umywają
do twojego kryminalisty

Gość nasi to sie nie umywają
nawet nie wiemy, co to są "dziesiony" :(

Gość hahhahahahahhaah
Kiedy tylko opadną poranne mgły, okrywam się maskującą skórą ze zwyrodniałego żubra-mutanta i wczołguję się na szczyt Kasprowego Wierchu, gdzie czytam swojemu odbytowi najnowsze wieści z rubryki towarzyskiej "Życia na Gorąco".

Gość Razr
Masz powód do dumy? Frajerem jest wlaśnie on bo nie potrafi uczciwie na siebie zarobić. Ciekawe jak będzie żywił Twoje dzieci? Będzie chodził na włamy? Znam takich degeneratów i większość swojego życia spędzają w pierdlu a ich głupie żonki latają do nich z paczkami. Mówie głupie bo te mądre uczą się na błędach. Zresztą normalna dziewczyna nie zadaje się z patologią społeczną. Wiadomo swój do swego ciągnie.

Gość RaZR
Jeszcze w dodatku na te dziesiony to chodzili w pięciu na jednego. Takie cwaniaczki, zawsze w kilku.

Gość RaZR
Posłowie przynajmniej mają hajs i jakąś wyglądają a tamci co sobą reprezentują, stare dresy, telefon i kasa z dziesiony które i tak przepijają.

Gość co się stało
ale co to są dziesiony? :D

Gość RaZR
Dziesiona to rozbój rozbój.

Gość szukanie podniecił sie
jak żółw na widok sałaty

Gość RaZR
Widziałaś mafię co się zajmuje rozbojami? Bo ja nie. Oni obracają grube miliony a nie chodzą okradając ludzi z kieszonkowego. To jest dopiero frajerstwo żeby za parę złoty narażać się na 12 lat pozbawienia wolności.

Gość Un homme fatal ;)
"Kiedy tylko opadną poranne mgły, okrywam się maskującą skórą ze zwyrodniałego żubra-mutanta..." Nie chodzi tylko, komu czytasz ale komu robisz to nagminnie ..I nie ma po co się wczołgiwać na szczyt Kasprowego żeby usprawiedliwiać swoje estetyczne pasje,mruganie okiem do reszty zaglądających tu internautów że niby estetyka jaką się posługujesz jest Twoją świadomą grą i zabawą ,wydaje mi sie nie do końca szczere. Bądź u licha konsekwentny(przyznaje że w miare jesteś) i nigdy się nie tłumacz!(na tym musisz trochę popracować) ;)

Gość Un homme fatal ;)
_______bym zapomniał ;)________________________________________________ "I nadal myślę, że ktoś, kto kupuje tygodnik, aby dowiedzieć się na przykład, że Ripa di Meana robi kupę jak wszyscy, nie jest być może nienormalny, jednak nie pozostaje w dobrych stosunkach z życiem."

Gość gdxfg
Jakbyś założyła rodzinę z takim indywiduum a potem dzwonili i dobijali się "koledzy" po fachu, z odsiadki i inni dziwni a ty byś nie wiedziała czy sąsiadom mówić dzień dobry czy chodzić opłotkami, to wyszłoby ci bokiem. A jeszcze lepiej jak spróbujesz zerwać a on uzna że to wstyd w jego środowisku. Prawie współczuję.

Gość gość
politycy i biznesmeni to też bandyci, różnica jest taka że robią to w tzw. "białych rękawiczkach"

Gość gość
A mój obecnie siedzi :(

Gość Ziomek

Podam dobry adres dla krawca z Łodzi adreskrawiec@niepodam.pl