Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu 10 osob pisze

Lotnisko Okecie/Chopina - pytanie o parking

Polecane posty

Gość znowu 10 osob pisze

Czy może ktoś wie czy obok tego lotniska są jakieś parkingi za wyjątkiem tych należących do lotniska ? Szukam takiego na którym za dłuższy postój nie zapłacę 300 czy 500zł.

poszukaj dobrze bo kiedys za otniskiem etiuda kawalek byl taki parking za 10 zl za dobe. nie wiem czy strzezony. pamietam ze to bylo jakies 2 lata temu. kolo torow kolejowych.

Gość kluh;fldcxigjcdx;p oh[
Nie ma takiego parkingu na terenie i w bliskim sąsiedztwie. Możesz szukać na al Krakowskiej. Tam są tańsze i busem Cię podwiozą na terminal.

Gość znowu 10 osob pisze
a z al. krakowskiej dostane sie czyms na lotnisko np. w nocy ? tam sa jakies centra handlowe wiec sa tez parkingi. w sumie myslalem ze jest jakis blizej nie moga nic szukac na miejscu bo jak nie znajde to bedzie problem.

Gość jak chcesz to leć
mam działke na okeciu, niestrzeżone ale mozesz zostawic auto za 150zł , raczej nikt nie ukradnie

Gość gordon brałn
taksówę weź kuwa i po problemie ja pierd...le co zaprblem

Gość ale gapa
Na al Krakowskiej i na ul. Szyszkowej masz pełno tanich strzeżonych parkingów. Zostawiasz auto busem zawożą Cię o dowolnie przez Ciebie wybranej porze na lotnisko i tak samo na telefon odbierają. Koszt tygodniowego pobytu auta to jakieś 70-80 zł.

Gość znowu 10 osob pisze
dzieki gapa. posprawdzam na google maps gdzie takowe sa. do poprzednika no moge wziac taxi ale nie bede mial telefonu wiec pojawi sie problem jak to taxi znajde w srodku nocy na jakims prakingu pod galeria.

Gość znowu 10 osob pisze
mam działke na okeciu, niestrzeżone ale mozesz zostawic auto za 150zł , raczej nikt nie ukradnie - to na co czekas ogrodzic kupic bude zrobic parking niestrzezony platny, ceny nizsze niz 10zl za godzine i 300zl za tydzien i interes sie kreci :D

Gość turkusowebaleriny
wiesz co najbliżej to jest chyba ten parking http://www.parking-lotnisko.pl/ nie musisz się martwić o transport, bo dowożą na lotnisko.

Witam, ja mężem zawsze korzystam z parkingu przy alei Krakowskiej 42. Parking znajduje się blisko lotniska Okęcie. Od kilku lat zawsze jesteśmy zadowoleni.

Gość rozowepudelko
no tak ten przy Krakowskiej jest moim zdaniem najlepszy , wiecie nie tylko jest blisko, często te busiki jeżdżą na lotnisko, no jest super obsługa, wiecie jak trzeba walizy pomogą zanieść.

nie myślałam, że będę wybierać parking pod kątem miłej obsługi, ale dobrze wiedzieć gdzie się zgłosić jak będę się gdzieś wybierać na dłużej a będę mieć sporo walizek

Gość niezapomniajki
no a czemu nie pod kątem obsługi wybierać?? nie ważne czy to sklep, czy jakaś inna instytucja najważniejsze, żeby było miło. Dla mnie nie ma nic gorszego, jak gdzieś idę i trafiam na nieuprzejmych ludzi. No ale parking-lotnisko.pl to nie tylko mili panowie weź pod uwagę jeszcze lokalizację i bardzo dobre połączenia z lotniskiem nie ma bata, że się spóźnisz na lot.

Gość screeem
no tak obsługa jest ważna, co do tego nie ma wątpliwości, nie ma nic gorszego, jak jakaś taka gburowata się trafi. W zimie marzniesz i oczekujesz chociaż zrozumienia, jakiegoś ludzkiego odruchu i wsparcia, ale mnie na tym parkingu przy Krakowskiej zaskoczyli, jak mi w mrozy ciepłą herbatkę dali. Od razu lepiej się robi i odzyskujesz wiarę w to, że na świecie są jeszcze dobrzy ludzie.

Gość blue_tears
bez dwóch zdań, najlepszy parking to ten przy Alei Krakowskiej 42. super lokalizacja, przystępne ceny i super połączenie lotniskiem, czy można chcieć czegoś więcej??

Gość blue_tears
dodam,że mam problemy z jazdą autem po dużym mieście, więc pan z obsługi za darmo odwiozł mnie do domu, a potem jeszcze pomagał zdjąc mi buciki i masować stopy (byłam 18 godzin na szpilkach)

Tak jak pisałam LIDER PARKING OKĘCIE, ul. Przedpole Jest strona w internecie zobacz ceny. Masz zapewniony transfer parking-lotnisko i po powrocie lotnisko-parking. Czynne 24 godz. Polecam

Gość teczowysad
o teraz sezon na wakacje, więc w ferworze planowania urlopu nie można zapomnieć o tym, żeby nasze autko było bezpieczne, jak my się będziemy odpoczywać, każdy widzę mam jakieś upodobania co do parkingu, ale jak dla mnie najlepszy jest ten przy Krakowskiej 42. Chyba najbardziej mnie przekonała lokalizacja i ceny.

Gość teczowydeszcz
haha jakbym o sobie czytała, że w ferworze planowania urlopu, załatwiania wszystkich formalności zapominam o szczególe takim, jak jak się do tego lotniska dostać. Jakbym była z warszawy nie byłoby problemu, ale tak to łatwo nie jest, ale dzięki za namiary sprawdziłam stronę parking-lotnisko.pl. I ceny nie są za wysokie, ale jak przeszperałam stronę to widziałam, że będąc klientem lotniska można liczyć na zniżkę przy nurkowaniu w Egipcie ;)

Gość royalgerden
oj nie wiedziałam, że jest taka opcja, że można liczyć na zniżki, jak się zostawi tam samochód, ale bardzo mi się to podoba,

Gość Monika Dziewczyna
Parkowałem na Krakowskiej 42 i jestem bardzo zadowolony. Pomimo kilku samochodów wjeżdzających na parking jednocześnie z nami, obsługa bardzo sprawnie opanowała sytyuację pomagając zapakować rodziny i bagaże do busów. Pomimo, że parking jest bardzo duży ( kilkaset aut) szybko wskazano nam miejsce do parkowania. Czas od wiazdu na parking, przez pakowanie do busów i formalności związane z rejestracją auta do zawiezienia na terminal nie był dłuższy niż 15 może 20 minut. Obsługa jest bardzo miła i pomocna na każdym etapie usługi. Po powrocie z wakacji zadzwoniliśmy na numer podany na kwicie parkingowym i po 15 minutach wyjechaliśmy z parkingu.

Gość Marian Siwy
Krakowska 42 to zdecydowanie bardzo dobry parking.

Gość MartaiAdam
Korzystamy od ponad roku z parkingu http://www.parkinglotnisko18.pl/ Zdecydowanie najlepszy bo daje to co inne parkingi ( parking stzrezony, darmowy transfer) a ma najniższe ceny.

Gość Joannnaa
Tu znajdziesz najlepsze parkingi, tanie i sprawdzone.. www.24parkinglotnisko.pl jest wspomniana Krakowska z Wawy i inne dobre pozycje w całej Polsce.

Gość parkingiokecie.pl
Parking Okęcie (parkingiokecie.pl) oferuje dla swoich klientów sporo miejsca: 800 miejsc parkingowych. Co jest ważne: bezpieczeństwo (mnitoring TV + ochrona), utwardzona nawierzchnia, dostęp do Internetu, wygodne klimatyzowane nowe auta zapewniające darmowy transfer na lotnisko Okęcie (nie stare graty:-)) + herbata, kawa na życzenie. Odległość pod terminal pokonują w ciągu ok.10 minut. Rezerwacja parking Okęcie online 24h na dobę, zapraszamy!