moodle90 0 Napisano Marzec 26, 2012 dzien dobry. Juz raz tu byłam, ale wir spraw wciągnął mnie do tego stopnia ze nie miałam czasu wchodzić na kafe. Zakładam wiec temat, który mam nadzieje sie utrzyma. Dziewczyny zapraszam was , bedziemy tu sobie pisać , radzić , wspierać :) Chodzi przede wszystkim o poprawienie swojej sylwetki na wiosne i lato, które juz tuz tuz :) przydałoby sie kilka kg w doł :) by dowartosciowac sama siebie !!! kto ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 26, 2012 takze probowalam od 17, ale sie nie udało. próbuje więc od 26 i zobaczymy. na sniadanie : danio, kawa. ( danio z tego wzgledu ze nie było w lodówce nic procz danio i swiatła , czas wiec wybrac sie na dietetyczne zakupy.) obowiazkowo: otreby owsiane, błonnik zdrowy, jabłka, grejfruty, serki wiejskie, jog naturalne... ppodstawa jak dla mnie przy odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 26, 2012 myslalam nad tym, by zastosowac 1000 kcal. Zeby te 1000 było górna granicą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja się przyłączę Napisano Marzec 26, 2012 Kalorii nie liczę, ale odpuszczam sobie kolację. W razie mocnego ssania żołądka, pozwalam sobie jedynie na jabłko, lub kefir. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 ja tez na 1000kcal , tylko na razie jem lekkostrawne produkty bo mam grypke jelitowa i tak mam jesc przez pare dni ale bede liczyla kalorie do 1000 i basta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wellcome 456 Napisano Marzec 26, 2012 Wspaniałe wspomaganie odchudzania: http://tnijurl.com/ddbe3cf1d7cd/ smacznie i zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja się przyłączę Napisano Marzec 26, 2012 Piję też olej lniany. Jest pomocny w odchudzaniu. No i wyciąg ze skrzypu i pokrzywy .:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 a co macie zamiar jeśc? ja mam zamiar pic zielona, czerwona herbate i owocowe, oraz pije ziolowe rozne i wode mineralna i kawe albo dwie czasem. a co do jedzenia to 3 glowne male posilki i 2 przegrychy i to wszystko w 1000 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 * taki mam plan , najlepiej tak jesc ( dziala!!!!!!!) o Śniadanie : 200 kcal o Drugie śniadanie: 150kcal o Obiad: 350 kcal o Podwieczorek: 100 kcal o Kolacja : 200kcal po godz 19 nie bede jesc - chodze spac po 23 godz wiec mysle ze ta 19 jest dobra godzina a nie 18 bo nie ide spac o 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja się przyłączę Napisano Marzec 26, 2012 Mnie-po miesiącu, z 5 kg-zostało jeszcze do zrzucenia-2...:D Najlepiej by było, gdyby z brzucha spadło...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 mnie zostalo 3 kg ale chce brzuch splaszczyc i zoladek skurczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 zastanawiam sie nad amerykanska dieta moze sprobuje bo by mi te 3kg w 5 dni spadlo na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 ona odpada jak poczytalam to tam jest wino i mieso , a ja nie przepadam za tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosnaaa Napisano Marzec 26, 2012 hej rowniez chcialam sie dołaczyc;) do swiat zostaly 2 tyg i to ostatni ratunek hehe;p mi glownie chodzi o oczyszczenie organizmu, abym miala sile do dzialań i dobrze sie czula. chce schudnac z 5 kg ale rozsadnie aby w swieta jakos dac rade i wtedy nie przytyc, a diete sama nie wiem jaka zastosowac;/ chcialabym jakas oczyszczajaca organizm ale nie wiem co jest bo jest mnóstwo produktow ktorych nie lubie np miesa wedlin grejfrutow itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 27, 2012 wczoraj nie mogłam juz ajrzec na kafe, ale jestem dziś:) ciesze sie ze nie jestem sama. a wiosna to najlepszy czas by cos postanowic, tymbardziej ze pogoda za oknem sprzyja spacerom itp ;) moj najwiekszy problem to słodycze - bezwatpienia. ;(( i brak silnej woli by je omijac z daleka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 27, 2012 sniadanie : kromka , 2 jajka, kawa 2 sniadaie: serek wiejski lekki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 27, 2012 Chetnie się przyłączę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 27, 2012 Przyłączam się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 27, 2012 Przyłączam się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 27, 2012 Ups... sorry za ten dubel::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 27, 2012 witaj :) ciesze sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 28, 2012 Witam ponownie Ja stosuję dietę amerykańską ale na sniadanie jem 2 płatki waflowe z pomidorem zamiast serka bo juz mi się przejadł.Ostatnio lapalam na podjadaniu ale sie uparłam ze koniec z tym i poki co daje rade. Waze sie codziennie rano na czczo a po załatwieniu najpilniejszych potrzeb i teraz mi waga wskazała 52 kg Ale powiem Wam ze nieco odchudzona czuje sie o wiele lepiej bo wreszcie brzuch mi nie przeszkadza jak sie schylam-a przynajmniej nie tak jak do tej pory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 28, 2012 mała a ile masz wzrostu? :) ja mam udo 51 , łydke 35 ;/;/; to moj koszmar... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 28, 2012 i nie jestem w stanie powiedziec ile waze bo padła mi bateria w wadze a zreszta jestem tuz przed okresem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 28, 2012 Wzrostu mam 160 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 28, 2012 :) a uprawiasz jakis ruch do tej dietki :) ? jaki masz cel ostateczny wagi?:) moim jest 55 54... skad jestes? Ja z mazowsza, samego centrum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*MałaMi*:) 0 Napisano Marzec 28, 2012 ja tez chce dołączyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 28, 2012 zapraszam :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 28, 2012 Moodle jestem z Kielce-rowniez z centrum:) Do diety robie po 25 brzuszkow codziennie i co drugi dzien cwicze miesnie nog. Moim celem byloby zobaczenie na wadze 4 z przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚredniaJa 0 Napisano Marzec 28, 2012 Witam. ja tez chetnie dolacze;) jestem z Zamościa::) jak bedzie do swiat 60 kg to bede szczesliwa. podobno ze waga przed okresem wzrasta to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach