Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwaznyyyy

jednak nie jest tak zle

Polecane posty

Gość rozwaznyyyy

Kraza opinie ze na kafee przesiaduja sami nieudacznicy, i tacy ktorzy nie radza sobie w zyciu i szukaja tutaj pary,seksu,kolezenstwa, bo nie potrafia w realu. Mowia druga kategoria :-( Mysle ze to nie prawda, okazuje sie ze mozna tu spotkac calkiem normalnych ludzi calkiem milych i urodziwych.

"mozna tu spotkac calkiem normalnych ludzi calkiem milych i urodziwych." Już pracujemy nad ich wyeliminowaniem. :classic_cool:

Gość srednikkreskanawias
temat bez sensu - do zamknięcia!!!

Jak do zamknięcia? Przecież to jest temat o mnie "mozna tu spotkac calkiem normalnych ludzi calkiem milych i urodziwych.":D

potwierdzam, całkiem sporo tu normalnych ludzi :) chociaż i wyjątki się zdarzają :p

sam sobie to zaświadczenie wystawiłes? :p

Potwierdzam Dark. Jesteś wyjątkowa, a twoje niedzielne nawoływanie do kanibalizmu uznaję za drobne potknięcie. :p

vieviór, trochę ubarwiłam z tą wyjątkowością:). Co do kanibalizmu, to dalej twierdzę, że to bardzo dobry pomysł.

2012] 08:50 [zgłoś do usunięcia] srednikkreskanawias temat bez sensu - do zamknięcia!!!" taa, bo jak nie ma gadania o cipkach i chujach to temat bez sensu...;/ autorko, zastanow sie czy naprawde mozna tu spotkac spoko ludzi;/ he he he

Jak już wtrząchniemy wszystkie pomarańcze dopiero zaczną się dylematy ;)

Jestem za zjedzeniem Doktora w pierwszej kolejności. Może on i niegłupi, nawet dość przystojny, ale strasznie marudny.

vieviór, nie boisz się niestrawności? :D

Gość rozwaznyyyy
autorko, zastanow sie czy naprawde mozna tu spotkac spoko ludzi;/ he he he to ze farmazionia o dupie maryny to juz swoja droga:-)

vieviór zmęcz go jakoś, poczekaj aż się podda, ogłusz.. a ja lecę do sklepu po świeczki, wino, pończochy i przyprawę do dziczyzny.

kurde, właśnie zauważyłem, że mam całą łapę w smarze po wczorajszych zabawach w mechanika :( nie domyłem się :O

Nie będziemy go jeść w pończochach, tylko pomyślałam, że damie nie wypada siadać do śniadania przy świecach całkowicie bez odzienia. Ja jestem otwarta na eksperymenty, chętnie spróbuję smaru.