Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haniaaa11

KatarzynaW-piekło zgotowała rodzinie.

Polecane posty

Gość Haniaaa11

Ta dziewczyna zniszczyła życie całej rodzinie.Robi z siebie pokrzywdzoną,opowiada o trudnym dzieciństwie. Ja też miałam trudne dzieciństwo- nie uzalam sie nad sobą.Egocentryczka zapatrzona w siebie.Cała rodzina cierpi przez nią.Po śmierci dziecka,ma siłe dbać o siebie,zmienia kolczyki do każdego zdjęcia,doliczyłam 4 pary w jednym tygodniu,malować się,stroić.Dziwna żałoba.Ja po śmierci bliskiej osoby,byłam w takiej depresji ,problemem było umycie się.Skrzywdziła całą rodzine,mąż jej wierzy bezgranicznie-myśle ze On nie ma z tym nic wspólnego. Wszyscy cierpią przez jedną osobe.Katarzyna W miała problemy sama ze sobą,niezgadzała sie, z matką,teściową która pomagała chowac dziecko które Ona opusciła na 2 tygodnie.Wszyscy żli tylko,nie Ona.

Gość kunegunda er.
Jeden po cięzkim dzieciństwie nie użala się nad sobą, a inny sie użala. Jeden sie pozbiera i zyje normalnie, a inny do końca życia ma problemy. Kazdy z nas jest inny.

Gość no ale.to.nie koniec
ja mysle ze jesZcze cos wylezie.a nie rozumiem dlaczego tak wszyscy bronia bartka.nie ma cudow musial cos wiedziec .widziec...

Gość Haniaaa11
w wiadomościach tez,i gazet.Celebrytka.A cała rodzina przez nią cierpi,męża tez pograzyła.Przez nią zycia już nie ma,bo ją broni,i jej wierzy.Cała rodzina napiętnowana.

Gość Haniaaa11
Chłopak nie ma z morderstwem nic wspólnego.takich ludzi jest niewiele,żeby krzywde zroibić własnemu dziecku.Każdy rodzic chroni.On pochodzi z normalnej rodziny,widać ze się wspierają matka Bartka jak walczy o swoją rodzie-tak być powinno.Katarzyna wzorca nie miała.

Gość lampart111
Zycie Katarzyny W jest juz skończone.Przynajmniej normalni ludzie potrafia opisać zachowanie tej kobiety.Szkoda maleńkiej Madzi i jej rodziny.