Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturrrrrrralis

Naturalne leczenie , potrzebuje waszych porad ,zapraszam :)

Polecane posty

Gość naturrrrrrralis

Pytam bo tutaj wiecej ludzi obeznanych siedzi. Mam na mysli leczenie nowotworow , ktos tutaj pisal o sodzie, obejrzalam tez filmik z tym włoskim doktorkiem , malo konktetów, nic nie mowil o dawkach jakie stosowal etc. Wiec moze Wy wiecie ? Chodzi mi o zapobieganie (leczenie tez, nigdy nic nie wiadomo). Wit B17 nie działa na pewno - na forach dzialają sprzeddawcy pestek , ludzie ktorzy tego uzywali znikają z for onkologicznych ( pewnie umarli albo nie zadziałało i nie chcieli z siebie robic idiotow :O ) .Gdybym ja sie wyleczyla z tak ciezkiiej choroby chcialabym kazdemu o tym mowic i doradzac. Terpia Gersona - nie mam zdania na ten temat , pachnie mi tu fejkiem , zachęcanie do kupowania b.drogich urzadzen do soków , jakby sokowirowka za 100 Philipsa nie umiala zrobic tego samego... Witamina C dożylnie - ktos cos wie ?

Gość jagdyhef
przeciez chyba masz swój mózg :) dieta to dieta, a naciagacze nie spia, wiec kupujesz sobie jabłuszko a nie koniecznie musisz kupowac do tego sokowirówke za 5 tys zł, proste.

Gość Malwinka z doskoku
no proste :) chyba kazdy poprtrafi zweszyc czy ktos na nim chce zrobic interes czy nie. Jak chcesz recepte na choróbsko to szukaj a znajdziesz, ludzie latami szuakaja in fomacji i zbieraj do kupy wszytsko, a ty myslisz ze ktos ci titaj poda recpete na wszytsko >? po za tym kazdy wierzy w co innego wiec sama musisz zlaezc droge dla siebie.

Gość rewelacyjna jest
podobno ciecierzyca (biały groszek). Polecam robić z tego pastę do chleba-jest zdrowa i pyszna (hummus)- ciecierzycę ugotowaną i chłodną lub z puszki zmiksować na gładką masę z czosnkiem, sokiem z cytryny, sól , pieprz, papryka w proszku, majonez (najlepszy kieleckie-bez chemii) i trochę pasty sezamowej jak kto lubi. Można do tego dodać też stary ser i zmiksować. Poczytaj w necie, proporcje wg uznania.

Gość ano wypadałoby to sparwdzić
olej koksowy działa antybakteyjnie i przciwf=gzrybiczo, wiec nic złego sie nie wedrze do organizmu jak sie tym zajdasz, do tego czosnek polecam.

Gość zdesperowana.........
witamina C dożylnie w celu profilaktyki?? czy ja dobrze to zrozumiałam?? skąd taka psychoza?? a jeszcze sobie przypomniałam pomidory zmniejszaja ryzyko raka prostaty kapusta zawiera też flawonoidy które działają przeciwnowotworowo aczkolwiek co ciekawe, nie należy z flawonoidami (to np też zielona herbata) przesadzać w ciaży bo mogą pojawić sie białaczki mieloblastyczne u niemowląt ;)

Gość gfgfg
brokuły zawierają Sulforafan , dziala przeciwnowotworowo , likopen w pomidorkach hamuje rozwoj nowotworu prostaty , kapusty brokuly i inne krzyzowe zawierają rowniez indole-3-carbinole , chronią przez nowotworami macicy i piersi. Nie są to glupoty z nieba wziete, mozna sprawdzic na wikipedii a na dole linki do odpowiednich badan :)