amikaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 zaczeło się od bólu brzucha w różnych miejscach... potem był śluz zielony, żółty, a teraz jest biały... bóle brzucha co jakiś czas czuje jeszcze, leczę się nolicinem... czy to może być zwykły grzyb czy coś poważniejszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amikk Napisano Marzec 26, 2012 skad te wydzieliny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amikaa 0 Napisano Marzec 26, 2012 jakaś infekcja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Marzec 26, 2012 a skąd masz tez nolicin-na tą infeckję?, bo to raczej lek na bakterie, a biała wydzielina to raczej objaw grzybicy?? krem clotrimazolum jest dobry i tani i doustnie provag dla osłony przy tym nolicinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysia Napisano Marzec 26, 2012 Ja mialam ten crot cos tam i byl bardzo dobry ,zero sladu po grzybie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Legpain Napisano Marzec 27, 2012 ja tez miałam clotrimazolum, cały zestaw czyli krem zewnętrznie i tabletki dopochwowe. grzybica ustapiła. potem gin zaleciła mi jeszcze lactovaginal na odbudowanie flory bakteryjnej w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach