Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechuda

Chciałabym być chuda!

Polecane posty

Gość chuda kobieta jest slaba
skoro chcesz być słaba, znaczy że masz problem w psychice, nie w fizyczności i wyglądem chcesz to zmienić. Masz niska samoocenę (54kg to mało nawet przy 160cm nie jest sie grubym) i chudością chcesz zwrócic na siebie uwagę innych. Nie chcesz budowac swojej wartości na własnym postrzeganiu siebie (jestem silna) tylko na litości innych (jaka ona slaba i filigranowa, ojojoj). popracuj nad psychika najpierw

Tamta z foto powyzej, o rzeczywiscie tragicznie chudo wyglada, to juz pod anoreksje podchodzi. Ja rozumiem ze kazda dziewczyna chce sie podobac, ale tamta laska wyglada na chora i to wcale nie jest atrakcyjne. Jak nie mieszkasz sama, to powiedz domownikom, by pomogli Ci w zdrowszym jedzeniu i dawali po lapach gdy probujesz chwycic za jakies tuczace swinstwo. Najlepiej w ogole pozbyc sie z domu wszelkoch tuczacych swinstw, to nie bedzie kusic w domu.

Gość Niechuda
Nie chcę niczyjej litości. Chcę podobać się sobie. Podobam się sobie przy 52 kg. Przecież to nie jest zła waga...

Ja mam 165/50 kg. Wcale nie jestem chuda. Szczupła-owszem. A jakie masz wymiary?

Gość Niechuda
Wymiary mam... żałosne: 80 w biuście 72 pod biustem 68 talia 92 biodra

Z mojej strony zadnej litosci chyba nie odczulas. 2kg idzie zrzucic i nawet dalem Ci gotowa recepte, wiec wszystko w Twoich rekach. Jak dla mnie Twoja waga jest idealna, ale nie widzialem Cie wiec nie wiem jak to sie komponuje. Tak czy inaczej lepiej sie skup na cwiczeniach wzmacniajacych brzuch i bedziesz zadowolona ze swojego wygladu ;)

Gość Niechuda
Ja właśnie nie chcę mieć widocznych mięśni. Może komuś się podoba taka atletyczna sylwetka, ale nie mnie. A możesz mi zaproponować konkretne ćwiczenia? Na pewno będę biegać i jeździć rowerem na lekkiej przerzutce. Co dalej?

Gość Niechuda
+ mniejsze porcje, mniej węglowodanów, więcej witamin:) Marchewka, jabłko, sałatka:) Zapamiętam!

To nie tak ze od cwiczenia miesni brzucha one Ci beda strasznie rosly. Sam proces budowy miesni jest dlugotrwaly i bez specjalnej diety/suplementow nie musisz sie bac o nagly rozrost miesni ;) jedynie po cwiczeniach mozesz zauwazyc puchniecie miesni, co moze sprawiac wrazenie szybkiego rozrostu miesni, ale to jest krotkotrwaly efekt. Jesli nie masz zbyt duzej ilosci tluszczu na brzuchu, to tylko Ci ladnie uksztaltuje brzuch, ze nie bedzie wygladal jak bys byla w ciazy (jak to wczesniej okreslilas ;) )

Gość Niechuda
Jak jestem głodna, to też jest ładny :(

Gość organizm odrzuca ciaze bo
duzy brzuch po jedzeniu to wlasnie skutek braku miesni rozbudowane miesnie brzycha trzymają "bebechy" i nie widac duzej roznicy, czy jest sie glodnym, czy najedzonym

Gość Niechuda
Serio? Ten argument jest mnie w stanie przekonać do ćwiczeń!

Gość Niechuda
Świetnie! Od jutra ćwiczę brzuch:) A dziś rower i bieganie:) Ale nawyki żywieniowe też zmienię:) Od rana już zmieniam:D

Moja rada, nie katuj sie na sam poczatek, bo sie zniechecisz szybko. Zacznij od lekkich cwiczen, krotkich biegow i z czasem zwiekszaj dystanse. Zrob sobie fotke z boku i z przodu, to bedziesz mogla oceniac postepy. Aaa i na brzuch polecam 6 weidera ;) Tak na marginesie skad jestes, bo kolega z ktorym biegam ostatnio sie obija i nie mam z kim biegac :p?

Gość Niechuda
Aż mi optymizm wrócił:D Czyli miałam napuchnięty mięsień prosty, a ja się bałam, że już mi się rozrósł i wyglądał źle. A teraz znajdę sobie jakieś ćwiczenia i działam:) Dzięki:*

Gość Niechuda
No właśnie robiłam tę szóstkę przez 8 dni. Ale zauważyłam, że brzuch wygląda gorzej i przestałam. Jestem z Rzeszowa:)

Gdyby bylo widac efekty po kilku dniach cwiczen, to bysmy mieli samych koksow i same zgrabne dziewczyny w Polsce ;) Zrob teraz fotke i porownaj sie za kilka tygodni, wczesniej nie ma sensu. Razem nie pobiegamy jednak ;)

Gość Niechuda
Dziękuję :D

Gość fddgfhgj
ja waze 50 kg przy 168 cm i chudo nie wygladam, mam raczej slabą delikatną budowę

Gość gość
pamiętajcie że chuda to niewszystko. ja poszłam do dietetyka w gdyni, Cel firma i mówię kobiecie młodziutkiej jeszcze ale ogarnietej że chcę SZYBKO i najlepiej 8kg w miesiac a ta sie umsiechnela i mowi ze to nie u niej :) wyjasnila mi wszystko i teraz chudne powoli ale chudne z motywacja i bez glowdu i na trwale bo tak powinno być Dziewczyny Wasza waga to nie wszystko, czasem trzeba miesnie wycwiczyc zeby ledniej wygladac a nie tylko glodzic sie i zdrowie pogarszac. pamietajcie o tym