Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby_czyli_normalny

Ludzie szczupli są chorzy psychicznie?

Polecane posty

Jak widzę takich chudzielców w za dużych butach, to śmiać mi się chce. Jedzą te fast foody i pozostają szczupli, a grubszy musi się martwić. Kiedyś myślałem nad tym na co wydają i wyszło, że na same głupoty, seriale to fikcja, ale i one utwierdzają mnie w tym, że bogaci, którzy są szczupli zamiast dobrze zjeść często wymigują się mówiąc, że nie są głodni. Dla mnie to chore, dobre jedzenie na stole, a ci marudzą. Mi zawsze wmawiano, że jak nie zjem to nie pojadę i przynajmniej wyglądam jak mężczyzna, a nie pół dupy za krzaka.

Gość franeg
pewnie swą tuszą dorównujesz grycjanką

"chudzielców w za dużych butach" przepraszam bardzo, a co ma waga do rozmiaru buta? Czy gdy chudniemy, zmiejsza nam się przy tym rozmiar stopy? :D

Gość franeg
"Czy gdy chudniemy, zmiejsza nam się przy tym rozmiar stopy?" zamiast w dupę i cycki idzie chudzielcom w buty

Gość zacznij biegać
przynajmniej wyglądam jak mężczyzna, a nie pół d**y za krzaka :classic_cool:🖐️

Gość franeg
wieloryb to nie mężczyzna

codziennie rano przywdziewam strój batmana, zakupiony na wyprzedaży w Lidlu, na twarz naciągam pończochę zrabowaną zuchwale pani Stefanii Kozioł - ekspedientce z Biedronki wyposażonej w zarażone grzybicą stopy numer 46. Odurzony aromatem i podniecony wizją udanych łowów, udaję się na dworzec kolejowy, celem dokonania przeglądy cieknących pisiorków zimujących tam żuli.

Gość kto nie ma brzucha ten kiepsko
"chudzielców w za dużych butach" rozyebało mnie to :D faktycznie chudzi wyglądają jak by mieli za duże buty :D 🖐️ łapa

ej to nie jest tak jak jak ty piszesz ''często wymigują się mówiąc, że nie są głodni. Dla mnie to chore, dobre jedzenie na stole, a ci marudzą.'' wiadomo że chudzi mają mniejsze żołądki i dlatego nie jedzą przy każdej wolnej okazji jak tylko widzą jedzenie. bo grubsi żeby się najeść musi zapełnić więcej miejsca a co za tym idzie je więcej i częściej. a nie wybrzydzamy bo jak chudzi ludzie nie są głodni to nie są a nie że marudzą