Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackcherry20

Waga i wzrost

Polecane posty

Gość blackcherry20

Witam, Mam 170 wzrostu i waże 64,5 kg ;] pragne zrzucić jeszcze z 7 kg tak dla siebie, 13,5 kg za mna, nie wiem jak tego dokonac, bo dieta ta sama, cwiczenia te same a efekty idą jak slimaki w wyscigu o najwolniejszy wyscig

Gość kejdanamaksa
pierd ole was wszystkich dla mnie mozecie zdychac glodowac i mam to w pi żdzie

Gość blackcherry20
nie tak odpowiedzi oczekuję, jednak takiej sie spodziewalam, moze ktoras dziewczyna ma jakies rady ? przydatne ? poza tym pracuje 8h dziennie ;] nie jem slodyczy, zero tluszczu i soli, jedynie cukier do kawy ;]

Hmmm ciężko teraz doradzić skoro 13 kg za Tobą, bo organizm już przyzwyczajony, najlepiej powiedzmy 2 dni w tygodniu w ciągu diety zjadać więcej i bardziej kaloryczne p-osiłki a później zmniejszać, teraz musisz już wytrwać tak jak jesz, to będzie najlepsze rozwiązanie... To normalne, że po tylku kg waga spada coraz wolniej.

Gość blackcherry20
ja juz nie mam takiego czegos, ze musze wytrwac, bo juz tak sie przestawilam,ze dla mnie to norma, no wlasnie nie chce jesc kalorycznie,bo nie lubie juz, ale chce jeszcze te kilka kilo schudnac... no i buu

Gość blackcherry20
jestem cierpliwa, jedynie chce sie dowiedziec, czy mozna cos innego dolozyc,zeby schudnac, skakanie na skakance to jest wlasnie to co robie, spacery dlugie i duzo ruhu ogolnie. Ale kombinuję ;) chce wazyc z 7 kilo mniej by sie lepiej czuc :) proste :)

Gość mysiulkaaaaa
ja chce miec Twoja wage !!! ja mam wzrostu 172 i waze 50 kg, chce przytyc, ale nie moge :(

Gość blackcherry20
i to tak jest, jak nie za duzo kilo,to za malo! nigdy nie dogodzi ! :D No, ale grunt to osiągnąć swoje :)