Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana098732

Cytologia a ciąża

Polecane posty

Gość nana098732

Witajcie Od sierpnia 2011 r. lecze sie z bakterii którymi zaraził mnie obecny facet. Dopiero miesiąc temu okazało sie że to wlasnie on mnie tym wciąż zarażał, nikt by nie pomyślał ze to przez niego. Miałam wiele globulek i tabletek, niedawno wynik cytologii pokazał ze mam grupe 3a, czyli zapalenie. Czy w przyszłości mogę mieć przez to wszystko problemy z zajściem w ciąże?? Czy dziecko może urodzic się chore?? Dobija mnie ta myśl, bo zawsze byłam okazem zdrowia dopiero przez te bakterie zaczęły sie moje problemy zdrowotne:( Prosze pomóżcie jesli wiecie cos na ten temat:(

Gość faceci to brudasy
też niejedno przeszłam przez swojego :o na szczęście już byłego :P

Gość pipiiiiiiii
faceci to brudasy ale co takiego? Czy teraz masz jeszcze problemy?

Gość mnio
a gina o to pytałaś?

Gość nana098732
dziewczyny mi tylko chodzi o to czy w przyszłości moge miec problemy z zajściem w ciąże:/

Gość nana098732
nie pytałam, bo jak mi powiedział o tym wyniku cytologi to tak sie załamałam że nie byłam w stanie normalnie myśleć:/

Wpisz sobie w google nazwę tej bakteri a ciąża powinnaś się wszystkiego dowiedzieć jednak nie sądzę aby miało to wpływ na zajścię w ciążę.

Gość nana098732
Mam nadzieje że to nie bedzie mialo wpływu, ale jesli tak to nawet nie będe umiała wybaczyc tego swojemu facetowi a z drugiej strony nie moge bez niego żyć, jakie to wszystko jest chore:/

Gość faceci to brudasy
jakieś drobne zapalenia pochwy, wyleczone kwaskiem borowym da się zapomnieć. ale raz miałam zapalenie cewki czy coś, antybiotyk był konieczny, 5 dni sikania w takich męczarniach... zresztą nie tylko sikania, bolało cały czas, minęły ponad 3 miesiące, nadal mam oznaki że nie wszystko w porządku. nienawidziłam go przez to :P a on jeszcze na mnie obrażony bo seksu nie było!!! był palantem :)

Gość nana098732
tez juz miałam wiele antybiotyków ale moj facet mnie wciąż wspiera, nawet chciał placić za moje leczenie ( lecze sie prywatnie) ale nie wzięłam od niego zadnych pieniedzy, jednak mimo wszystko jestem bardzo zla na niego

Gość faceci to brudasy
ale to on jest nosicielem czegoś, zawiodła higiena, zdradził czy o co chodzi, skoro jesteś zła?

Gość nana098732
miał wczesniej jedną partenrkę taką puszczalską i wiem ze to od niej sie zaraził, nie wiedział że to ma ale mimo wszystko złość bierze nade mną góre:/

Gość nana098732
bo wiem ze miał tylko jedną partnerkę więc niby od kogo innego by sie zaraził?

Nie wiem co to za bakteria, ale kontatk seksualny to nie jest jedyny sposób złapania bakterii. 🖐️