Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadżeciara

jaka dieta dla mnie?

Polecane posty

Gość gadżeciara

widze ze jest tu wiele osob naprawde znających sie na dietach otórz mam problem nie moge schudnać opisuje swój przypadek mam 31 lat 168 cm i waze 80 kg chciałabym zrzucic chociaz 10 kg do wakacji od stycznia chodze na fitness dwa razy w tygodniu po dwie godziny , staram sie jesc ostatni posiłek koło 18 i od dwóch tygodniu biore linea detox i waga stoi jestem juz załamana - musze schudnac i dla tego pytam sie was co moge zrobic myslałam własnie o jakiejs diecie , ale nie moze byc jakas ciezka bo boje sie ze nie wytrzymam z góry dziekuje za szczere i powazne odpowiedzi

5 posiłków, mało porcje, zero słodyczy, białego pieczywa (zamień na ciemne) i jedz tylko na śniadanie, odstaw ziemniaki i biały makaron, oraz ryż, pij dużo wody i zielonej herbaty, ostatni posiłek 18-19 w zależności o której chodzisz spać. a i na kolację najlepiej odchudzone białko. waga zleci ;)

Gość ejżeejżę
A spać chodzisz po dobranocce, że po 18 już nie jesz?

Witam:) chętnie ułożę dla Pani dietę opartą na zdrowych zasadach odżywiania i zgodną z Pani preferencjami. Mam doświadczenie w odchudzaniu osób, także tych mających problem ze schudnięciem. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: monikach@diety.poznan.pl Polecam własną stronę internetową aby mogła się Pani zapoznać z moją ofertą: www.diety.poznan.pl Pozdrawiam, Monika Chrzanowska