Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolorowaOna

Milosc na sympatii?

Polecane posty

Gość KolorowaOna

ostatnio zakonczylam bardzo burzliwy , ale wazny dla mnie zwiazek. Trwal 3 lata. Rozstalismy sie 3 miesiace temu . Moja siostra namowila mnie do zalozenia konta na sympatii. Jestem do tego dosc sceptycznie nastawiona , nie nastawiam sie na nic bo wiadomo ze jest tam multum bawidamkow. Wierzycie ze mozna tam kogos poznac? Ps. Moja siostra poznala tam swojego meza , ;) ale mysle ze to wyjatek od reguly.

Gość gwoli wyjasnienia...
moze i tobie zdarzy sie wyjatek, kto wie. trudno generalizowac, moze byc roznie.

Mozna poznac, mozna. TYlko musisz byc czujna i gotowa na powazna selekcje. Wiekszosc to chlam, ale wsrod nich sa perelki, naprawde :D I nie kieruj sie tym, ze ktos nie ma zdjecia na profilu. To nie musi oznaczac potwora. Wez pod uwage, ze czesc, ktora zdjecia ma, wstawia takie po retuszu, albo nawet nie swoje.

Gość mozna tam poznać normalnych
Witam. Ja też sceptycznie podchodziłam do tego portalu.. po rozstaniu.. kilkunastoletnim związku "poturbowana " emocjonalnie".. założyłam tam konto i poznałam tam cudownego, dobrego i kochającego mnie mężczyznę- mojego narzeczonego. Także więcej wiary. Jest tam pełno "oszołomów", ale są tez normalni ludzie. Także życzę powodzenia!!

Gość kalmarnica
ja poznała takiego murzyna że cho cho

Gość KolorowaOna
musze chyba troszke wiecej wlasnie cierpliowsci i wiary :)

Gość jestem na innym portalu
Jak wszędzie... pełno facetów chcących tylko jednego... i parę perełek.. Nigdy nie wiadomo, co Cię tam spotka, ale czemu nie spróbować. To po prostu poszerzenie kręgu potencjalnych znajomości. Nie nastawiaj się, że od razu poznasz tam księcia z bajki, ale czemu nie wypełnić sobie czasu i myśli po rozstaniu. Ja tak zrobiłam i nie żałuję, przynajmniej nie myślę o moim byłym. Poznałam tam kogoś, ale po prawie 3 miesiącach znajomości już widzę, że poważnego związku z tego nie będzie, ale.. na razie mi to nie przeszkadza, przynajmniej coś zajmuje moje myśli...

Gość jestem na innym portalu
Ja właśnie dojrzewam do tego, żeby sama zacząć się rozglądać po portalu i wybierać facetów, do których pierwsza napiszę, bo ostatnio dostaję same wiadomości od 40-50latków.. a wcześniej zignorowałam paru (na pierwszy rzut oka) ciekawych facetów, bo byłam zainteresowana jednym.. cóż, tak bywa... nie ma sensu się tym za bardzo przejmować, i tak wtedy nie potrafiłabym się nimi poważnie zainteresować.. Tak więc nie przejmuj się, podejdź do tego na luzie i kto wie, może trafisz na perełkę:)

Gość a moze Majka ? :)
ja też mam faceta z sympatii :) :) :) ❤️