Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi85

Zatwardzenie u dziesieciolatka

Polecane posty

Gość blondi85

Mam problem. mój syn (10 lat) ma problemy z załatwieniem sie, od paru dni nie moze zrobić kupy, tylko puszcza gazy, które nie pachną zbyt ładnie. niewiem co mu moze byc ;/ ani jak moge mu pomuc. juz myslalam ze to od dorastania, ale chyba nie. od jedzenia też raczej nie, bo ostatnio niemam czasu na gotowanie i wysyłam go do mcdonaldz na śniadanie zestaw heppi meal, na obiad heppi meal i kolacje też, wiec to nie od jedzenia. jak moge mu pomuc?

Gość blondi85
jeszcze mi sie przypomniało, że jak miał 6 lat to był operowany na przepuchline (przepłukline). moze to od tego?

Pomóż najpierw sobie i nie zakładaj już debilnych topików. Jeeeezzzz.... kafe naprawdę schodzi na psy, czy teraz młodzież jest jakaś inna? Upośledzona???

Gość gordon brałn
nie pomuc tylko pomóc! kup olej rycynowy (5-6 zł) dwie trzy łyżeczki i za 20-30 minut po problemie bezboleśnie oczywiście

Gość osz przegapilam ciag dalszy
przeciez to marne prowo -5/10

Gość poker137
dobra rada z mojej strony przestań wysyłać syna do mc donald tylko jak nie masz czasu na gotowanie to są przecież specjalne mrożonki z mięsa i warzyw do mikrofali z horteksu

Gość ewkawlkp
hej! to na pewno od jedzenia śmieciowego (nie dość że to nie dostarcza żadnych składników odżywczych to jeszcze mega tuczy) olej rycynowy jest dla dorosłych w aptece kup raczej delikatniejszy (a niekoniecznie mniej skuteczny) syrop lactulosum lub duphalac powinno pomóc

Gość Zapytaj syna
ile tabliczek czekolady opierdolił to się dowiesz skąd ma zatwardzenie.

Gość erttreaa
popieram ;)