Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupia Chyba_;(

dzis calowalam sie z moim facetem

Polecane posty

Gość Glupia Chyba_;(

Ja mam 17 lat i 7 miesiecy a on 30lat. Jestesmy razem od 6 miesiecy i nie uprawialismy jeszcze seksu. Dzis gdy sie calowalismy stanal mu a on delikatnie aczkolwiek stanowczo odsunal mnie od siebie . O co chodzi ? Przyznam szczerze ze jak na razie wcale nie nalegal na seks .

Gość fddgfhgj
slusznie napisalas "facet" bo ten stary ruchacz i pierdziel to chlopakiem juz nie jest na pewno...

Gość wiesz ja myślę
czeka aż będziesz miała 18 lat, boi się że później polecisz na policję. Nie dziwę sie bo małolaty są głupie. Mądry chłop

Gość g.dsggm
gowniaro znajdz sobie chlopczyka w twoim wieku a nie za starymi sie uganiasz. ladacznico

Gość boża nie podszewka
ja nie wierzę w takie związki :O jak dorosły facet może umawiać się z dziewczyną która jeszcze niedawno była dziewczynką :O wy w ogóle macie o czym rozmawiać ? jak on jest trochę opóźniony w rozwoju to może to ma jakiś sens 🖐️

Gość fffyyfdydfy
"czeka aż będziesz miała 18 lat, boi się że później polecisz na policję. Nie dziwę sie bo małolaty są głupie. Mądry chłop" znowu jakaś kretynka co sie naoglądała amerykańskich seriali i myśli, że dmuchanie osób poniżej 18stego roku życia jest w Polsce nielegalne

Gość wiesz ja myślę
fffyyfdydfy akurat to jest przykłąd z życia mojego kuzyna on 22 lata, ona 16 z hakiem, i oskarżyła go o gwałt bo chciała kase wydębic

Gość boża nie podszewka
no ok 30latkowie to nie jakieś dziadki przecież ale najlepsi są dla kobiet w wieku hmm od 22lat ? bo przecie taka 17 latka to co ona ma w głowie ? jej się może wydawać, że jest jakaś dojrzalsza niż jej rówieśniczki ale bez jaj, wydaje jej się 🖐️

Gość tamwramnn
a jak sie poznaliscie autorko?

jak byłam w jej wieku to tylko tacy mi sie podobali :D no, może od 26 do 30 właśnie. jak laska jest wygadana i inteligenta to owszem można miec wspólne tematy.

Gość boża nie podszewka
no to o gwałt, a nie uprawianie seksu z nieletnią :O w Polszy można uprawiać seks z osobami powyżej 16 roku życia 🖐️

Gość blondynka z tramwaju
"fffyyfdydfy akurat to jest przykłąd z życia mojego kuzyna on 22 lata, ona 16 z hakiem, i oskarżyła go o gwałt bo chciała kase wydębic" o gwałt może cię oskarżyć i 30 latka i 25 latka, więc to nic do rzeczy nie ma

Gość blondynka z tramwaju
"w Polszy można uprawiać seks z osobami powyżej 16 roku życia" 15go

Gość tak na pewno chce zaruchać
21.03.2012] 13:39 [zgłoś do usunięcia] CarrieBradshaw-Preston Ja czekalam na Zakazane uczucie, a Evy Luny mialam nie ogladac, bo po opisie fabuły wydawała mi sie dretwa + chooyowi aktorzy, ale jak widać - nie mozna oceniac ksiazki po okladce.

Hej :) Odsunął Cię, bo bał się, że jego męska natura weźmie nad nim górę. A przecież nie był pewien, że jesteś na TO gotowa. Świadczy to jedynie o tym, że szanuje Twoją niewinność i nie pozwoli sobie na chwilę zapomnienia bez dogadania się w tej sprawie z Tobą. Pozdrawiam :)

Gość boża nie podszewka
Jarzynska, a w tej bajce były smoki ? :D

Gość Hau ha
Nie mam pojecia ja tez nie rozumiem facetow

Gość oj ludzie ludzie,,,
up podbijam temat up up