Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolorowaOna

ROZNICA WIEKU , 12 LAT ?

Polecane posty

Gość KolorowaOna

pisze z jednym mezczyzna od miesiaca , mamy duzo wspolnych tematow dogadujemy sie. Tylko jest problem on ma 31 lat , ja 19... co o tym myslicie ? dodam ze jest bardzo przystojny i napewno podoba sie wiekszosci .. boje sie ze to typ faceta ktory uwiedzie i wykorzysta. Bogaty przystojny , a ja zwykla mloda kobieta..

Gość fddgfhgj
oczywiscie ze to zwykly ruchacz. normalny facio w tym wieku juz dawno ma rodzine i dzieci, zonę a juz na pewno nie ogląda sie za nastolatkami, olej go

Gość kalamara
a to murzyn?

Gość samajuzniewieeem;...
19 lat. Jestes młodą kobieta, wiesz co robisz. Moim zdaniem w Twoim przypadku nie powinnaś się martwić.

Gość hdbsksbshg
Hmm mi się taki związek udawał przez 7mies. Potem okazało się czemu żadna laska w jego wieku z nim nie chciała być. Okazał się cpunem, obrazajaca się o wszystko panienka, kłamca notorycznym....i można by wymieniac. A przystojny był i dobrze się krył muszę przyznać.

Gość uuhuuu989987
miedzy nami jest prawie 11 lat. tylko że wyglada na 25max i jak ktos sie pyta ile ma to każdy sie dziwi. wysoki, szczupły, przystojny zero zakoli :D wazne zeby scie sie dogadywali. gdybym poznala faceta o 25 lat starszego ktory by mi sie podobal itepe to mialabym w d co ludize pomysla

Gość KolorowaOna
uuhuuu989987 a ile masz lat?

Gość logika nie boli ....
roznica 12 lat nie ma znaczenia, jezeli sa to dwie dorosle osoby. ty jestes jeszcze nastolatka, wiec prawdopodobnie miedzy toba a tym gosciem jest roznica nie tylko wieku, ale przede wszystkim taka, ze on ma juz swoje dorosle zycie i jakies tam na nie podlady, preferencje, przyzwyczajenia, a ty na razie dopiero spogladasz na swiat doroslych i nie masz wlasnego doroslego zycia. chodzi mi o to, ze facet moze to wykorzystac i wciagnac do swojego swiata bez twojej wiedzy na co naprawde sie szykujesz. ale jest tez taka opcja, ze jestes bardzo dojzala 10-latka, o on bardzo fajnym i uczciwym facetem, i wtedy nie ma problemu :) tego bym ci zyczyla :) aczkolwiek najpierw rozwaz ta pierwsza opcje ;)

Hmmmmmmm sama jestem z 13 lat starszym mezczyzna ale 19 lat jestes jeszcze mlodziutka. Ja w tym wieku nie zdecydowalabym sie na taki zwiazek.

***19-latka :D

Gość Mogilnica
26.03.2012] 17:57 [zgłoś do usunięcia] fddgfhgj oczywiscie ze to zwykly ruchacz. normalny facio w tym wieku juz dawno ma rodzine i dzieci, zonę a juz na pewno nie ogląda sie za nastolatkami, olej go Kurwa co za stereotypowe i przyziemne myślenie

dodam, ze u mnie jest roznica wieku 14 lat, ale jak sie poznalismy, ja mialam juz 26-7. takze bylam juz po paru zwiazkach, wiedzialam czego chce, ale tez, co bardzo wazne, czego NIE chce. przez cale 12 lat nie bylo miedzy nami nigdy zadnego problemu wynikajacego z wieku :)

Gość z_ uśmiechem
,,fddgfhgj oczywiscie ze to zwykly ruchacz. normalny facio w tym wieku juz dawno ma rodzine i dzieci, zonę a juz na pewno nie ogląda sie za nastolatkami, olej go" Nie wkładaj wszystkich do jednego worka. Ja miałam 22, on 31. Mamy za sobą 15 lat wspólnego życia .

[zgłoś do usunięcia] logika nie boli .... dodam, ze u mnie jest roznica wieku 14 lat, ale jak sie poznalismy, ja mialam juz 26-7. takze bylam juz po paru zwiazkach, wiedzialam czego chce, ale tez, co bardzo wazne, czego NIE chce. Wlasnie o to mi chodzi.

starszy gość który wyrywa dziewczynki w necie? mimo że przystojny i w ogóle czaaad- pewnie kręci takich jak ty na pęczki. Jeśli chcesz potem płakać i biadolić potem że zostałaś wykorzystana to jesteś na najlepszej drodze

Gość Despina
u nas jest 10 lat róznicy.Gdy sie poznalismy to mialam 17 lat a K robił specjalizacje z pediatrii... Jestesmy razem 3 lata Nie przejmuj sie niektórymi wypowiedziami... Powodzenia

Despina to super jesli wam sie udalo. Ja np nie napisalam niczego zlosliwie ale 17 19 lat to malo i wg mnie zadko udaje sie w tym wieku zbudowac naprawde trwaly zwiazek ze starszym partnerem. Sama mam kolezanke, ktora bedac w twoim wieku zwiazala sie z 10 lat starszym mezczyzna i sa razem juz 8 lat.

zgadzam sie z z_ uśmiechem , nie ma co generalizowac. ja swojego poznalam jak mialam 22 lata on 31 i od lat jestesmy malzenstwem, mamy dziecko i ogolnie na codzien nie dostrzegam tej roznicy wieku. ale zgadzam sie z tym ze zalezy od dojrzalosci dziewczyny bo trzydziestolatek to juz raczej troche przezyl i powinien wiedziec czego szuka w zwiazku, jak dziewczyna jest dojrzala to moze sie udac. ja juz bylam po kilku zwiazkach, jednym dluzszym wlacznie z mieszkaniem razem i wiedzialam czego szukam. nie patrzylam na wiek tylko jakim jest czlowiekiem. ale tez moze byc tak ze dojrzaly mezczyzna szuka sobie po prostu mlodej laski na wyjscia i do zabawy. sama musisz wyczuc autorko na czym mu zalezy.

Gość Czara Goryczy
co wy mówice 30 latek to dojrzały wiedzący czego chce mężczyzna hehehe..co za środowisko gdzie żyjecie? to raczej facet ktory dopiero zauważa że dzieciństwo się skończyło :D

Gość Despina
Czara goryczy to czyli Twoim zdaniem w jakim wieku facet jest juz dojrzały?W 60?:P