Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaET

SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ Maggie Sottero JOVI jedyna niepowtarzalna wyjątkowa

Polecane posty

Gość ewelinaET

Niepowtarzalna suknia ślubna która ukoronuje najważniejszy dzień w Twoim życiu. Sprowadzana z USA od sławnej projektantki MAGGIE SOTTERO. Stworzyła ona niezwykłą kreację która zmieni Twój ślub! Suknia jest jednoczęściowa, bez ramiączek. Gorset który WYSZCZUPLA i uwidacznia niesamowitą linię ciała. Kolor ivory doskonale współgrający z karnacją. Bogato zdobiona koralikami, aczkolwiek z gustem i smakiem. Suknia z koronki oraz wysokiej jakości tafty, dekolt push-up w serduszko. Przylegająca do ciała, wygodna i lekka! Posiada świetny tren, który podpina się. Suknia na wzrost 170cm plus obcas 5/6 cm. Rozmiar 36-38 z możliwością korekty rozmiaru poprzez wiązanie. Cena 2000 zł Nie kupuj zwykłej sukni, zdobądź tą jedyną! Dodatkowo GRATIS welon w kolorze sukni!!! kontakt: 607 431 840

Gość PILNIE POTRZEBUJĘ POMOCY!!!
poproszę link do tej sukni

Gość 2000 zł
to za duzo jak za taką suknię

Gość ewelinaET
Jest możliwość negocjacji ceny. Suknia jest z bardzo dobrego materiału, starannie wykończona, pochodzi od znanej projektantki oraz jest w doskonałym stanie. Cena odzwierciedla jakość.

Gość moniwtd
Witam, dokładnie tę sukne miałam na sobie, z tego co pamóetam była piękna, ślicznie sie prezentowała, układała się itd, nie zdecydowałam sie na nią gdyż miała br długi i ciężki tren, br duza ilość aplikacji z jednej strony, które stojąc z boku br się mieniły co dla mnie było ich zbyt dużo a dla innych kobiet mało, aczkolwiek niestety w moim przypadku zdyskwalifikował fakt iż moja sukienka miala mnie wysmuklić a ta zajmowała sporo miejsca- mocno się poszrzała- a mje Kochanie jest br szczupły i wysoki nie chciałam zajmować tyle miejsca, aby była dysproporcja.....itp jednakże br wpadły mi w oko suknie Maggie Sottero- świetnie leżą, wszystkie są śliczne i mają niesamowicie odszyte gorsety- każda kobieta ma w nich wyprofilowaną talię. Zdecydowała się na coś lżejszego- Dakote, aktualnie chciałabym ją oddać w dobre ręce kolejnej przyszłej Pannie Młodej;) można ją zobaczyć na moim filmiku;: http://www.youtube.com/watch?v=iNcAJEtH4qs pozdrawiam ;)

Gość Materiał wygląda na tanią
poszewkową tkaninę. Krój brzydki, aplikacje tandetne.

Gość moniwtd
witam ponownie- muszę się nie zgodzić z przedmówcznią- miałam ją w rękach oraz na sobie i nic nie wyglądało tandetnie- kobitki nie za ta cene!!! i nigdy nie za taka firmą