Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miałem wypadek!

Miałem piękne kobiety, a teraz utykam na nogę i zawsze będę sam

Polecane posty

Gość Miałem wypadek!

Tak się stało, że utykam na jedną nogę. Uważałem się za przystojnego faceta, miałem atrakcyjne kobiety, a teraz już na zawsze będę dla kobiet kimś niewidzialnym, zwłaszcza że kobiety szukają facetów reprezentacyjnych. Nie jestem prezesem, tacy to mogą zdobywać kobiety nawet jeżdżąc na wózku i mając brzydkie twarzy z brodawkami. Jestem zwykłym facetem, który bez sprawności i atrakcyjności fizycznej jest po prost zerem

bzdury wypisujesz!!! to,że są kobiety ,które interesuje portfel-nie oznacza,że wszystkie patrzą przez pryzmat pieniędzy. jeśli Jesteś fajnym=sympatycznym mężczyzną-to nie bój nic-na pewno spotkasz fajną:) i to taką,która pokocha za to jaki Jesteś a nie to co posiadasz lub jak wyglądasz.

Gość Miałem wypadek!
Normalna też mnie nie zechce, po co jej kaleka?

Gość Miałem wypadek!
Kobiety wolą być same niż być z kimś takim jak ja

Gość maturks4
Tak cię rajcuje wypisywanie głupot? Czego oczekujesz? Że ktoś napisze, że na pewno znajdzie się jakaś kobieta, która pokocha cię za walory umysłu, a nie fizyczne? To najpierw się zastanów, czy będzie miała za co

Nie przesadzaj :) znam faceta który od dzieciństwa kuleje, jest średnio przystojny, pracuje jako pracownik fizyczny i na pewno nie zarabia kokosów a mimo to nie dość że ma ładną żonę to jeszcze co troche ją zdradza, więc na brak powodzenia nie moze narzekać.

oj jakas sie znajdzie i bedzie pewnie zadowolona, ze jej nie uciekniesz no chyba, ze te piekne kobiety to lecialy na twoje nogi i nic poza nimi nie masz do zaoferowania

Gość Miałem wypadek!
Kobiety mają w kim wybierać, a ja żyłem w dość pusty sposób, byłem bardzo skupiony na swoim wyglądzie i ciągle dążyłem do bycia idealnym młodym bogiem

Gość Miałem wypadek!
Olałem wiele rzeczy jak np. czytanie książek i teraz czuję się jakby moje życie straciło sens

Gość boża nie podszewka
to zacznij czytać przecież masz teraz czas... no i z tym utykaniem na nogę to może być różnie bo niektóre kobiety takie rzeczy jarają jak np. blizna na twarzy itp :D

:) ale ja to mówiłam poważnie bo naprawdę znam takiego faceta.

Gość Miałem wypadek!
A mnie zawsze kręciły kobiety, których fascynowali faceci "dzieci szczęścia" przystojni, z powodzeniem, wysportowani, zdrowi i sprawni, zadbani

Nie napisałam że żona już kilka razy wywaliła go na zbity pysk :p co nie zmienia faktu że utykanie nie ma negatywnego wpływu na jego powodzenie u kobiet :p

Gość NieMaNicZłego
Autorze, to co wypisujesz to głupoty. Mnie pociąga w mężczyźnie inteligencja i mądrość a nie wygląd i to czy jeździ na wózku, czy kuśtyka na nogę itd. itd.

Gość Miałem wypadek!
Ale ja nie jestem intelektualistą, byłem typem imprezowicza

Gość Yachu Chrystman
a to przeszkadza w bzykaniu ?

Gość Miałem wypadek!
Panny nie chcą do łóżka chodzić z kalekami

Gość masz racje bedziesz sam
skoro szukasz w laskach które leca na reprezentacyjnych facetów. jesli boli cie to ze zadna sztuczna wyrobiona szmulka na ciebie nie spojrzy to masz pecha i dalej użalaj sie nad sobą. bo pewnie do tej pory ty sam patrzyłes tylko na wyglad kobiet.

Gość Miałem wypadek!
Nie patrzyłem tylko na wygląd, puste kobiety nigdy mnie nie interesowały

tak jakoś mi sie wydawało jakbyś nie dowierzał ;) Autorze myślę że problem jest w tym że Ty sam oceniałeś lub nadal oceniasz innych ludzi najbardziej po wyglądzie i dlatego wydaje Ci sie że teraz to juz nie masz żadnych szans...no i być moze nawet u swojego dawnego towarzystwa nie masz jeśli miało ono takie priorytety jak mi sie wydaje, ale zawsze mozesz poznać nowe osoby, które będą Cię akceptować takiego jakim teraz jesteś.

Gość bvncvn cvn
hm, jesli nie patrzyles tylko na wyglad i miales same wartosciowe kobiety to dlaczego myślisz ze takich nie bedziesz miec? przeciez to wlasnie pustaki nie lecą na 'uszkodzonych' fagasów... weź się w garść i nie jęcz!

Gość margo253
A ja jestem kobietą i tęz utykam na nogę. Nie miała wypadku tylko jestem chora. Stan mojej nogi pogorszył się kilka miesięcy temu. I teraz widać że idę inaczej. Najgorzej jest w moim środowisku w pracy i gdy spotykam znajomych ludzi wyedy od razu gubię krok. Ciężko mi jest to zaakceptować i pogodzić się z tym, mimo że wiem, że ten moja prawa noga jest słabsza i tego nie zmienie. Mi chyba jest ciężej niż facetowi, czuję się nie atrakcyjna

Gość gość
to znajdz sobie druga kaleke ja mam implanty w kregosłupie nie widac ale tez czuje sie kaleką