Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona126

błagam pomocy :(

Polecane posty

Gość zaniepokojona126

otóż trzy dni temu miałam swój pierwszy raz. tyle ze miał być to seks analny. nie wiadomo jakim cudem mojemu partnerowi wydało się że nie trafił w tą ,,dziurkę ,,... i oto pytanie... nie mieliśmy zabezpieczenia, a przed wytryskiem wyjął penisa. nie jestem pewna co do ciąży ponieważ był to ostatni dzień okresu. hmm można powiedzieć że jego końcówka.. bo gdyby ni to że otrzymuje higienę osobistą jedna podpaska starczyła by bez problemu. równie dobrze mogła być tylko wkładka higieniczna. Okres trwa u mnie tydzień. i jest zawsze na czas. ostatnio zaczął się 16. marca a skończył (końcówka ) 23 marca. i własnie 23 był seks. po stosunku zauważyłam krwawienie. w następne dni nic nie wzbudzało moich podejrzeń. wczoraj jednak byłam zmęczona i hmm trochę kręciło mi się w głowie. dodam że jestem chora. Ale dziś pojawiła się uplawa hmm była raczej rzadka i mila kolor zbliżony do białego. w każdym razie nie przezroczysta. miałam też lekkie bóle w okolicach podbrzusza i hmm powiem krótko z mostu żeby każdy rozumiał pierdzę co chwilę :). ogolnie nie wiem czy jestem w ciąży czy nie .. na test za wczesnie :( a ja szaleje i sie denerwuję :( proszę o odpowiedzi :(

Spokojnie, ten śluz może być śluzem niepłodnym. Na objawy ciąży za wcześnie. Wyluzuj :)

Merlin_88 a co sądzisz o tym... dosyć często współżyję z moim narzeczonym bez zabezpieczeń. Okres powinnam dostać 9.03 a ciągle go brak! Robiłam 2 testy ciążowe i obydwa negatywne. Dodam, że drugi robiłam w 2tyg. spodziewanej @. Cykle mam 29 dniowe i z partnerem uważamy (choć nie zawsze). Co może być innym powodem tak długiego opóźnienia okresu? Czy istnieją szanse ze może jednak jestem w ciąży??

No szansa jest. Uwierz mi pisze i uspokajam a sama panikuje. Może powinnaś pójść do gina? Do 2 tygodni może się okres spóźniać. Może jakaś infekcja?

Mam zamiar w piątek boje się, mam mieszane uczucia co do twgo wszystkiego...

Ty widzisz masz narzeczonego, czyli masz trochę lat. U mnie trochę gorzej ;) Cieszę się, że mam zawsze wsparcie w chłopaku :)

No widzisz a ja 16. Na pewno ogarniesz i będzie ok. Tylko nie wiem jakie podejście ma twój facet..

Mój face ma 27 lat, co bedzie to bedzie... ślub tak czy siak w 2014:) ohhhhhhhhhhhhh ten okres!