Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franca83

Czy Quick Vue może pomylić?

Polecane posty

Gość franca83

Hej, staram się o dziecko. Powinnam za kilka dni (2-3 dni) dostać okresu. Ale dzisiaj miałam dziwny dzień: zaczęłam co godzinę biegać do wc żeby wysiusiać się (i to dużo!). A poza tym boli mnie jajnik lewy tzn czuję kłucie, i od czasu do czasu czuję skurcze macicy tak jak przed miesiączką. I dzisiaj po południu zrobiłam test ciążowy Quick Vue, to pokazał mi jedną kreskę kontrolną, a druga to hmmm... przy wytężeniu wzroku widać lekuchną drugą kreskę ledwo widać kolor różowy ale to ledwo - na pewno aparat by tego nie uchwycił (mogłaby być taka jeśli oddałam dzisiaj duuuużo moczu). Byłabym szczęśliwa gdyby to nie był fałszywy wynik. Mąż też widzi pod odpowiednim światłem. Jakie są Wasze opinie?

Gość franca83
A myślisz że Quick Vue może dać fałszywy wynik? Jest to możliwe? Na pewno krecha nie jest tzw. przebijająca się, lecz ledwo ledwo róż można zobaczyć :). Dzięki za odp. :)

Słyszałam i czytałam że jest to możliwe :) ja np. nie mam @ już 16 dni... a test negatywny(ale to inna bajka) także powtórz test z porannego moczu i daj znać koniecznie!

Gość franca83
Pewnie dam znać, dodam tą stronę do ulubionych :). Ale boję się że nic z tego :(.

będzie dobrze, wiem (bo moja szwagierka jest farmaceutka), że najlepszy test to pre test :) POWODZENIA!

Gość franca83
Eh, ja właśnie o Pre Teście słyszałam negatywne opinie, że podobno Bobo Test są najlepsze. Oczywiście planuję kupić 2-3 testy różnych firm, na pewno wezmę Quick, Bobo i może na Pre Test się skuszę :). Boję się że to fałszywy wynik jest :(:(:(

nie martw się na zapas, poczekaj do dnia spodziewanej @ bo wiesz.. nie ma co się też napalać, ale życzę z całego serca zeby wyszło po Twojej myśli

Gość franca83
Oj bardzo bym chciała żeby w końcu się udało. Nie mam żadnych objawów wskazujących ciążę, jedynie co to mnie zastanawia to że zaczęłam częściej biegać do wc. A poza tym bolą mnie piersi w szczególności od zewnętrznej strony, kłucie jajnika, czasem skurcze macicy jak przed @. A i sprawdzałam szyjkę - jest miękka jak gąbka, co zazwyczaj przed okresem miałam twardą jak skała. A nie chcę się tą szyjką sugerować w 100%

Nie jestem lekarzem kochana, ale zrób test! Albo leć jutro zrób hcg wtedy bedziesz miała 100% pewnośc

Gość franca83
Boję się że hcg będzie za niski, tzn moja koleżanka z innego forum przed terminem @ zrobiła test ale na tym owulacyjnym, to wyszło że jest w ciąży. Poszła na betę, wynik 54 czy 56 (jakoś tak), potem za 2 dni poszła, i miała tylko 10 :(. Poroniła, doszło to samooczyszczenia, i za kilka dni dostała mega bolesnego okresu :(. Ja postaram się wytrzymać do dnia okresu. Jak będzie już widoczna ta druga kreska, to wtedy na bank pójdę na betę, ale nie przed okresem...

Nie panikuj, wszystko będzie dobrze! zobaczysz koniecznie daj znać jaki wynik:)

Gość franca83
Obiecuję na 1000000000% że dam znać. Myślę że zajrzysz tutaj za kilka dni. Dziękuję za wszystko kochana :). Buziole :)

Ja czekam tu cały czas... aż może ktoś odpowie mi na mój post eh... bede czekać z niecerpliwościa buziole

Gość franca83
Spokojnie, ja będę pamiętać - dam znać, ok. piątku :). Ok?

Gość franca83
Hej, zrobiłam test wyszedł negatywny (znowu akcję z tą drugą kreską miałam), i zrobiłam też betę, wyszła 0,100 mIU/ml, więc brak ciąży. A dzisiaj okresu dostałam. Stwierdziłam że testy lubią mnie w .uja robić :/. Więc jak co to betę będę robić. Pozdrawiam :).

Gość nie rozumiem tego i o
Jedna kreska to jednak kreska. Gdyby była ciąza to byłyby dwie kreski i na pewno nie trzeba by było doszukiwać sie po dswiatło niczego! Po co sobie to wkręcać?