Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto...

sofa dla dwulatka

Polecane posty

Gość czy warto...
podnosze

Gość ja znam parę która chodzi
ja kupiłam drweniane łózko , materac osobon, a na drewniane części łózka założyłam ochraniacz z łóżeczka

Gość ja znam parę która chodzi
sofy bym nie kupła , bo tam jest pewnie zwykła pianka poliuretanowa,ja kupiłam mterac kieszeniowy i szczerze polecam

Gość tez mloda mama
my też będziemy kupować naszym dzieciom drewniane łóżka z tym, że już normalnej wielkości oczywiście. Jakoś sofy dla takich maluchów mnie nie przekonują

Gość Marrrtynikka
Łóżko lepsze.

Gość mamama27
a ja mam taką sofkę tylko tańszą ze zwierzątkami z allegro i powiem ci że u mnie rewelacja - synek śpi na niej - sam ją przesuwa i kładzie się i jest bezpieczny - też jest typem niespokojnego dziecka które w nocy kręci się nieraz o 180 stopni, siada - baa wstaje nieraz i z łóżka jakiegokolwiek napewno by spadł - raz spadł z naszego prosto na głowe - była wizyta na pogotowiu - i cała masa stresu - także łóżkom mówimy póki co nie a synek śpi na takiej sofce i jest bezpieczny - wole żeby spał na ziemi i żył niż w wypaśnym łóżeczku i spadł którejś nocy tak niefortunnie że by coś mu sie stało..

Gość mamaaaaaaaaaa
ja kupilam drewniane z szufladą i jestem bardoz zadowolona bo w szufladzie trzyma corka swoje rzeczy jakies zabawki ksiazki-bardzo duzo rzeczy tam sie miesci i dizeki temu zaoszczedzilam miejsca w pokoju