Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaglees

coraz cieplej sie robi - durne mamuski zaczely wysadzac dzieci po krzakach

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Noxa ty pierdolony tłuściochu rusz dupę sprzed kompa i idz sama na spacer. Moze coś zgubisz z tego wielkiego dupska.

Gość łoyyyy
A nie na rencie????

Gość a mozeeeeeeee
no a nawet jeśli młody zrobi siku pod drzewkiem czy w krzaczkach to co z tego? przecież to małe dziecko... Przecież tej mamie co wysadza dziecko na dworze tez nie jest miło to robić i starają się zrobić to w miarę szybko. Ja mam duży plac obok mojego bloku i rzadko kiedy widzę taka sytuacje...za to srających psów na chodnikach po których nikt nie sprząta jest bardzo dużo.

Gość a mozeeeeeeee
no a nawet jeśli młody zrobi siku pod drzewkiem czy w krzaczkach to co z tego? przecież to małe dziecko... Przecież tej mamie co wysadza dziecko na dworze tez nie jest miło to robić i starają się zrobić to w miarę szybko. Ja mam duży plac obok mojego bloku i rzadko kiedy widzę taka sytuacje...za to srających psów na chodnikach po których nikt nie sprząta jest bardzo dużo.

nie widzę problemu, żeby się dzieciak załatwiał w krzakach, ale niech matki sprzątają kupy po dzieciach :O

Gość wy to dobre jestescie
temat dotyczy zalatwiania swoich potrzeb w miejscach publicznych, a wy od razu o psach. Uciekaja co po niektore przed tamtem? Zreszta wysadzac dziecko tam gdzie wlasnie z reguly psy robia to takie troche nie fajne. Wasze dzieci sa na poziomie psa?:D Co do tematu, raz widzialam dziecko w parku, ktore sie zalatwialo. Na oko 4-5 lat, Chlopczyk nie byl w zadnych krzakach, a na trawniku za drzewkiem, wiem tez, ze nie susial, bo mu mamuska tylek podcierala. W tym parku sa kamery czesto chodzi straz miejska, ktora poinformowalam o zdarzeniu. Nie wiem czy musiala ta kobieta sprzatnac, kare zaplacic i nie interesuje mnie to. Mam nadzieje, ze zrozumiala jedynie, iz jej dziecko to nie zwierze i nie moze sobie bezkarnie wszedzie za przeproszeniem srac:O