Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..JACA74...

czy w żabkach pracują same niedoroby ?

Polecane posty

Gość ..JACA74...

1. kurwa mówie do tej kurwy że ma mi dać reklamowkę taką mocną a ta suka mi daje taki woreczek pierdolony i sie uśmiecha i mówi - że taki będzie ok i że się wszystko zmieści co kupiłem - chuj może i tak ale ja potrzebowałem troche większej torby na fanty inne 2. kupuje se loda słodkiego za 6,50 - a ta prostytutka mi nawija że to jest drogo - kurwa może dla tej prostaczki tak - ale pan przyswaja zawsze tylko to co jest najlepsze i chuj klade na jej opinie w tym temacie. tak - jestem wkurwiony znowu :(

Gość ..JACA74...
dodam - i jak się wbijam na sklep to nie mam życzenia coby jakieś laski proste do mnie się uśmiechały i nawijały bo takie suki to nie jest ta liga coby pan z nimi nawijał czy się bujał.

Gość ..JACA74...
dodam także - akuratnie mam na sobie łachy warte więcej sieki niż taka suka na kasie zarabia na miecha. tak że chuj - jest chyba róznica między panem a tymi prostymi szmatami.

Gość Ciekawska Pytalska
i pytanie moje brzmi: Co Pan Jego Mość robi w Biedronce? Na salony!!!

Gość Aleksandra21
ale frajer wrecz cwel z Ciebie. trza było jej z dyńki zajebać aż by jej galy z orbit wyskoczyły

Gość Ciekawska Pytalska
poprawka: w Żabce

Gość ..JACA74...
a się po fajki czy np: naleśniki smaczne nie będe bujał daleko tylko na parafii mam sklep typu żabka i tam se kupuje takie fanty, taki już jestem

Gość ..JACA74..
Z zapalczywością godną czekisty będę masturbował się analnie frankfurterką, wąchając przy tym skarpety mojego starszego brata trenującego pięciobój nowoczesny w KS Pegaz - Szczakowa

Gość ..JACA74...
tak - to mnie wkurwia że jakies proste kelnerki czy kasjerki się do pana uśmiechają i nawijke uskuteczniają - a to jest wiocha z takimi laskami nawijac dla mnie co na kasie tyrają czy w pubie - bo to są pionki zwykłe.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
jaca Ty z Zielonej jesteś czytałam ostatnio. :D Na jakim osiedlu mieszkasz i o jakiej Żabce piszesz? :D :D

Gość ..JACA74...
przykład inny - suka prosta bardzo i bardzo uboga - jebana kelnerka - nawijke uskutecznia i lipi i sie uśmiecha do pana. laska nawet ładna - tak ze 25 lat, włosy takie ładne, jasne i z facjaty miła taka. ale suka nie ma trapeza i nie ma sieki - bo to widać. i ja jej nie mogę kochać bo jest zwykłym pionkiem i z taką laską to jest wiocha się pokazać na mieście.

Gość ..JACA74...
laska taka coby pan raczył się bujać z suką to musi: - mieć trapez - ale nie frajerski jakiś, bo ja lubie na wycieczki jeżdzić trapezem i np do reichu lubie - biżuty musi mieć rude - bo jam takie mam - nie jakieś srebro czy inne gówno wbite na wity - musi mieć łachy galante - nie z lumpeksa np. bo laski co kupują w lumpeksach to jest dla mnie dno - zwykła szmata - ale trapez jest najważniejszy w tym temacie. i taka laske to ja bardzo bym kochał i szanował - tak jak te suki - K , G, czy np E - te prostytutki jebane. wiek musi być tak ok. 30 lat i ładna z facjaty i miła i nie spasła jakaś maciora - bo takie to są obrzydliwe suki i pan taki otyłych to nawet kijem nie tyka.