Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecja05

Maż mnie ubezwłasnowolnił jak to cofnac ?

Polecane posty

mam problem mąż mnie ubezwłasnowolnił jest mecenasem zrobił ze mnie wariatke jak to cofnac?

Gość Migotanie przedsionków
jakim cudem mu się to udało? a cofnięcie chyba tylko sądowne

Gość to juz koniec
jestes wariatka

jak wczesniej wspomniałam jest mecenasem zrobił ze mnie wariatke beż zadnych psychotestow stwierdzono u mnie zaburzenia psychiczne

Żeby kogoś ubezwłasnowolnić musi o tym zadecydować komisja lekarska (czy coś takiego). Może jesteś wariatką jednak? Każdy wariat twierdzi, że normalny jest - przykład forumowa owca.

jak wczesniej wspomniałam jest mecenasem zrobił ze mnie wariatke beż zadnych psychotestow stwierdzono u mnie zaburzenia psychiczne kto stwierdził? bo ubezwłasnowolnienia dokonuje sąd i sądzę że na podstawie dokumentacji medycznej idź do sądu i zobacz co tam jest załączone

Gość ????
a z internetu pozwala ci korzystac?

[zgłoś do usunięcia] wenecja05 jakbym była psychiczna nie była bym ksiegowa prawda? nie, nie prawda... jaką diagnozę postawiono tobie wiesz?

Gość a po co ci ten wysoki filtr
zglos sie jak najszybciej do prokuratury, bo jest przestepstwo z tego co wiem, jakies zaoczne wyroki na podstawie znajomosci

Gość musialas zapomniec
ze jestes szurnieta- ale u ksiegowych to norma

ze mam zaburzenia psychicznie i wiele innych od ktorych moze sie w glowie poprzewracac. przyjechalo po mnie do domu 4 gachow zabrano mnie sila bez zadnych badan do spzitala , w szpitalu w ogole ze mna nie rozmawiali ani nie zadawawali pytan po czym swierdzili ze jestem nieobliczalna a to wszytsko za sprawa znajomosci meza. sprawe prowadzil sedzia ktory jest kolega mojego meza

czyli ubezwłasnowolnili cię w szpitalu? A wiesz na czym polega ubezwłasnowolnienie?

nie w szpitalu , byla sprawa sadowa ale mnie na sprawie zapytano tylko czy moje sie o swojego syna i wiecej pytan nie bylo

procedura ubezwłasnowolnienia trwa rok, jest podział na czesciowe i całkowite

Gość Glupota nie boli:P
ale prowo dla dzieci :D ubezwlasnowolnil i zostawil :D kurwa tepaku jak ubezwlasnowolni Cie ktos to za ciebie odpowiedzialnosc bierze czyli jak bys kogos teraz zabila to on idzie siedziec a nie ty.Noi jeszcze jedno zeby kogos ubezwlasnowolnic to trzeba troche wiecej jak jeden pobyt w szpitalu .Nawet ludzi uzależnionych ciężko ubezwlasnowolnic a co dopiero kogos kto nigdy nie byl u psychiatry.Z tego wniosek jestes gimgownem ktore sie nudzi i pisze tu slabe prowo bo watpie ktory Mecenas :D by tak postapil :P

Może po prostu nie chciałas zostac w szpitalu? I musiała byc rozprawa sądowa, zeby cię tam umiescic na leczenie, to nie jest ubezwasnowolnienie.

Gość sasdakslasa
ja ci wierzę,bandytyzm w togach

Gość Glupota nie boli:P
sasdakslasa myslisz ze prawnik bylby taki glupi zeby ubezwlasnowolnic swoja zone i zostawic az tacy glupi jestescie czy nie wiecie co to znaczy ubezwlasnowolnienie. Moja kolezanka kiedys ubezwlasnowolnila swojego ojca i przed zamknieciem go w szpitalu on pobil faceta i nie on a ona dostala wyrok bo czlowiek ubezwlasnowolniony nie ponosi żadnych konsekfencji swich czynow :P