Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkaska

on nie rozumie, że ja musze się uczyć...

Polecane posty

Gość dr psycholog frajerni
Witam.. przeczytałem ten temat do ostatniego postu z godziny "15:32" i nie mam wątpliwości co do jednego.. a mianowicie, wystawię diagnoze na temat twojego chłopaka: primo... jestem przekonany, że nie ma za dużo znajomych? i nie jest zbyt atrakcyjny? po drugie primo, gość ewidentnie cierpi na posiadanie zbyt dużo wolnego czasu, a, że nie chce mu się siedzieć samemu w domu to szuka rozwiązania w tobie.. co jest naturalne, lepiej posiedzieć z dziewczyną (i być może pokutasić jeśli rozłozysz przed nim uda) niż siedzieć samemu i się nudzić po trzecie pirmo... on ciebie nie rzuci, ty to wiesz... i ja to doskonale wiem tacy chłopcy nigdy nie rzucają kobiet, bo one są jedynym rozwiązaniem dla nich, to tak jakby człowiek miał wyrzucić jedzenie przez okno w momencie kiedy byłby cholernie głodny i nic więcej by nie było facet nie ma powodzenia, wie, że nie pozna nikogo za chwile to się jej trzyma.. to jest zrozumiałe i rozumiem tego chłopaka i cała puenta.. hmm , chleba z tego związku nie będzie, potrzebujesz twardego chuja, który jest zajęty, ma znajomych, ma powodzenie i abyś też czuła lekkie zagrożenie i zazdrość a przede wszystkim abyś cały czas o niego zabiegała, bo w tej chwili macie taką sytuacje, że mogła byś chyba nasrać na środku pokoju przy nim a on po za grymasem na twarzy nic by z tym nie zrobił a reasumując jesteś typową szmatą :) pozdrawiam

Gość konkaska
no wlasnie, moj facet to nudziarz i po za mną nie ma zadnych zainteresowan i to mnie wkurza!! i co mam mu mowic, ze jest kiepski w lozku? aby się zdołował? przeciez i tak z tym nic nie zrobi.. to jest fizjologiczne, ze tak szybko dochodzi, nie ma tutaj rady na to po prostu od jakiegos czasu dużo rzadziej mu "daje" i tyle.. po za tym zgodze sie z postem "doktora psychologii.." no moża po za tym ostatnim wersem gdzie nazwal mnie szmatą:)

Gość konkaska
Oh sama nie wiem po co zalozylam ten temat :P Wlasnie przyjechal do mnie moj wafel ide niech mnie wydyma i spierdala ;p

Gość dgdg
a dla mnie układ jaki by chciała autorka jest idealna. darmowy seks raz w tygdonie, w sumie zadnych zobowiazan w dni powszednie, czas dla siebie, zero pretensji i dobry seks, jak sie ma dystans to układ bajeczny znajac zycie to dla autorki zacznie on przeszkadzac i ona bedzie chciała wiecej po jakims czasie