Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny dranzxdc

kocham dziewczyne a ja zdradzam

Polecane posty

Gość zimny dranzxdc

strasznie sie czuje , nie wiem dlaczego kocham swoja obecna partnerke do szalenstwa ,aczkolwiek zdradzam ja , niewiem co robic jak sie odciac od zdrad i uciec raz na zawsze :(

Gość Fmdkfmdi
Wyszalej sie i wredy zacznij szukac dziewczyny na stale.

Gość zimny dranzxdc
juz dawno temu sie wyszalalem , a to znow powrocilo niestety

Gość zimny dranzxdc
nie mam nic z glowa , potrzebuje pomocy

Gość zimny dranzxdc
jakiego specjaliste proponujesz?

Wiesz, generalnie jeśli ktoś się nie może opanować i szcza gdzie popadnie, albo ma napady głodu i zjada żarcie gdzie tylko się da, włączając kradzież w to, to ląduje u psychiatry

Oczywiście nie mówię o realnym nietrzymaniu moczu tylko o "chce mi się sikać to się wysikam". Bo tak postępujesz, chce Ci się przelecieć kogoś to to bezmyślnie robisz.

Specjalista, który Ci jest potrzebny, to wcale nie seksuolog ze specjalnością seksoholizm. To również nie jest psycholog i superwizja nt. satysfakcji czerpanej z zadawania bólu psychicznego. Ty najzwyczajniej w świecie potrzebujesz kopa w d... od panny, która odkryje takie zachowanie i nie da z siebie robić wała. Mówię Ci to jako facet.

Gość ja mialam takiego faceta
powiedzial ze on juz taki jest i kazda bedzie zdradzal bez wyjatku.kiedy nie ucieknie sie od takiego w pore mozna miec powane depresje.

Gość kiedyś i ja....
zdarza się kolego ale powiem ci że kiedy stracisz swoją laskę będziesz mocno żałował ,męczył się ze świadomością że czasu nie cofniesz jeśli nie chcesz jej stracic to rób to z głową i oby nigdy się nie dowiedziala , a sumienie ? no cóż, chyba go nie masz, krzywidzsz ją świadomie a siebie nieswiadomie

Gość jnb
Trzymaj ptaka w spodniach, to wystarczy

Gość zimny dranzxdc
Dodam, że zdradzam ją ze swoimi kolegami.

Gość Dawidsto94cm
Jestes zwyklym chujem i tyle

Gość Serafina_90
Śmieszni jesteście radząc facetowi, żeby ukrywał prawdę i starał się zatrzymać dziewczynę przy sobie. Po czyjej jesteście stronie??? Choćbym nie wiem jak miała cierpieć, już wolę to niż być z kimś kto mnie zdradza, kto udaje kochającego faceta, a na boku rucha inne. Myślisz, że skończysz zdradzać i wszystko będzie okay? Nie ma mowy! To już się stało i nie wymażesz tego. Nie wierzę Ci, że ją kochasz bo to po prostu niemożliwe. Jeśli jednak darzysz ją jakimkolwiek ciepłym uczuciem, zlituj się i daj jej szansę na lepsze życie bez Ciebie!

Gość balonowa
Gdybyś jeszcze tylko fantazjował o innych to może być normalne, ale jeśli ją nagminnie zdradzasz - to coś jest nie tak. Nie wierzę, że to szaleńcze zakochanie co do niej czujesz, może szaleńcze przywiązanie i świadomość, że żadna inna nie da Ci tego co ona. Ale czy to miłość ? :P

Czytam to forum od niedawna i po prostu szczęka mi opada coraz niżej ze zdziwienia. Trudno mi opanować emocje wręcz, jak czytam takiego palanta. Nie ma słów, żeby określić postępowanie takiego typa. "kocham do szaleństwa" "aczkolwiek zdradzam" Panie wybaczcie moje słownictwo, ale takiego wsiąść tylko i lać przez łeb kijem, albo skopać po jajach. On nie zasługuje na kulturalne porady. Gówniarzu nie masz pojęcia zielonego co to znaczy kochać. Krzywdzisz swoją partnerkę, to robisz ! a nie kochasz idioto! Jesteś prostym, odmóżdżonym zwierzęciem. Mam nadzieję, że jak zrozumiesz co robisz to spalisz się ze wstydu i módl się żebyś nigdy nie spotkał mnie, bo bym Ci nogi z dupy powyrywał. Biedna, żyje w nieświadomości, a podły mięczak publicznie, takie rzeczy wypisuje. Jeszcze Ci pomóc w czym ? może Ci biedaczku współczuć ? Zdradzać ? Jak najszybciej zakończ ten związek bo wyrządzasz swojej kobiecie wielką krzywdę i w tedy dopiera bzykaj inną. Szkoda mi tej dziewczyny co za palant. Zobacz co Ci kobiety odpisują, że szczysz pod siebie gdzie popadnie. Używaj mózgu i migiem kończ to obleśne zachowanie. Ten związek już spieprzyłeś to koniec człowieku. Jak wyobrażasz sobie przyszłość takiego związku, nosząc w sobie tą ohydną tajemnicę. Myślisz, że kobiety są głupie ? Spójrz w lustro gnojku, weź odpowiedzialność za to co zrobiłeś i rozlicz się z tego jak prawdziwy mężczyzna, a nie jak oślizły kłamca. Okradłeś własną kobietę, rozumiesz ? Aaa, olać gnoja, nie mam cierpliwości do takich, Qrcze szkoda dziewczyny...

Gość chyba zostalas zdradzona
ze sei tak zbulwersowalas hahahahaha

Gość gość
z jednej strony jedziecie czlowiekowi a bladego pojecia nie macie na jego temat typowo narodowe zachowanie... z drugiej zas strony skoro kolego zdradzasz kobiete... po kiego piszesz na tym forum, co Cie do tego naklonilo ?? bo tego jestem niezmiernie ciekaw moim zdaniem nie wyszalales sie jeszcze... bo mlodzik jestes max24 lata, jesli starszy to byles nieatrakcyjny jako mlodzieniec, tak czy siak to jest prawdziwa natura mezczyzny, rodzaj mysliwego, tropic, polowac, nasycac rzadze, pierwotny facet mial za zadanie kopulowac, kopulowal najsilniejszy z wieloma samicami w stadzie... i dlatego jest zasadnicza roznica miedzy odbieraniem seksu przez kobiety a mezczyzn, bo tak z zalozenia wolny facet 99% chetnie przeleci atrakcyjna dopiero co poznana panienke... no chyba ze jaj nie ma mam tez drugie zdanie na ten temat, bo nie jestesmy juz ludzmi pierwotnymi, wyksztalcily sie w nas idee etyka moralnosc, a Ty kolego jestes typem ktory faktycznie musi dostac przyslowiowego kopa w d**e, bo twoja Panna predzej czy pozniej sie dowie... jesli Ci wybaczy to Ty znowu to zrobisz, az przyjdzie czas ze Cie zostawi, i wtedy zrozumiesz co straciles, piekne lata ktore wiele was nauczyly juz nigdy nie wroca, ale ma to jeden plus, dzieki tej biednej dziewczynie... jesli bedziesz mial troche oleju w glowie moze kiedys uda Ci sie stworzyc normalny zwiazek

Gość gościówkaa
Autorze, jaką masz relację z ojcem i matką? Bo chyba tu tkwi problem. Nie czujesz się wystarczająco dowartościowany, męski?

Gość gość
skoro laski cie chcą to r***aj je. mnie żadna nie chce więc Ty szalej za nas oboje! Pozdrawiam.

Gość gość
już taki z Ciebie typ..i pewnie nigdy się nie zmienisz, czy ty będziesz z tą kobietą czy inną..lubisz zdradzać, daje ci to sporą dawkę dużych emocji a od tego jest się ciężko uwolnić można się wręcz uzależnić. Pozostaje ci tylko pilnować się aby prawda nie wyszła na jaw..zresztą jak jesteś takim babiarzem to nie ma co się martwić ...pewnie znajdziesz sobie kolejną kobietę do "kochania". Myślę, że w tym związku w którym jesteś brakuje ci spełnienia, bliskości, czułości i z tond wynika to twoje zachowanie. Także przemyśl sprawę, porozmawiaj z dziewczyną bo przecież ona też oczekuje aby być kochaną i szczęśliwą..a Ty jej to po prostu zabierasz...

Gość gość
jak się kocha to nie zdradza p*****ncu

Gość 34lata

No u mnie to podobnie wygląda. Kiedyś miałem dziewczynę którą bardzo kochałem, nigdy jej nie zdradziłem, bardzo się starałem, ale się zakochała w jakimś Norwegu i mnie zostawiła po 5 latach. Minęły już ponad 4 lata, a ja cały czas nie mogę znaleźć jakiejś równowagi w związkach tylko cały czas w zasadzie krzywdzę kobiety. Ostanio jestem ponad rok z kolejną, ona może trochę za bardzo zakochana o dzieciach mówi, zresztą też jest po 30, a ja klasyka zdradzam ją z jakimiś dzieciakami po pijaku. I co mam jej teraz powiedzieć nic nie mówię. Jeszcze żeby było śmieszniej mam powodzenie jak nigdy wcześniej, mam wrażenie, że im bardziej się zlewa kobiety tym bardziej się nakręcają.

Gość Ladna
5 godzin temu, Gość 34lata napisał:

No u mnie to podobnie wygląda. Kiedyś miałem dziewczynę którą bardzo kochałem, nigdy jej nie zdradziłem, bardzo się starałem, ale się zakochała w jakimś Norwegu i mnie zostawiła po 5 latach. Minęły już ponad 4 lata, a ja cały czas nie mogę znaleźć jakiejś równowagi w związkach tylko cały czas w zasadzie krzywdzę kobiety. Ostanio jestem ponad rok z kolejną, ona może trochę za bardzo zakochana o dzieciach mówi, zresztą też jest po 30, a ja klasyka zdradzam ją z jakimiś dzieciakami po pijaku. I co mam jej teraz powiedzieć nic nie mówię. Jeszcze żeby było śmieszniej mam powodzenie jak nigdy wcześniej, mam wrażenie, że im bardziej się zlewa kobiety tym bardziej się nakręcają.

Dno!!!