Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaabbbbbb

seks układ z eks ( oboje w związkach )

Polecane posty

Gość aaaaabbbbbb

czesc, jestem w układzie ze swoim eks partnerem juz ponad rok... kiedys los nas rozdzielil a teraz znowu postawil na wspólnej drodze, niestety, każde z nas ma swoja rodzinę.... stworzylismy sobie układ, który wiadomo wiąże sie z seksem... nie umiem sie z tego wyplatać, za bardzo mi zależy ale On chyba czuje tylko pożądanie... jest ktos z Was w takiej chorej sytuacji ???

Gość trele morele30
jestes zalosna...

Zastanawia mnie watpliowsc jaka sygnalizujesz ze z jego strony to pozadanie. A co bys chciala? Nie za duzo wymagasz ? Oboje macie rodziny,partnerow z ktorymi cos was wiaze ,spedziliscie wspolnie jakis czas ,lacza was roznorakie sprawy .I co chcilabys to zerwac? piszesz ze nie umiesz sie z tego wyplatac bo za bardzo ci zalezy na podtrzymaniu zwiazku.Skoro tak to nalezy zaakceptowac fakt ze on ma rodzine i brac ze swiazku z nim ile sie da przyjemnosci a o reszte nie pytac ? Oczywiscie lepszym rozwiazaniem jest rozmowa z kochankiem.Jak on wasz uklad widzi.POznasz co mysli druga strona.Rozmowa ta powinna byc szczera ,bez prob sciemniania czy ukrywania swoich emocji.Na ogol po takiej rozmowie mozemy czuc rozne dziwne emocje ,ale jesli jest miedzy wami pozadanie ...Pozadanie to silny pociag seksualny i mozna na nim sporo zbudowac pod warunkiem ze jest odzew z drugiej strony.Reszte mozna poukladc pod warunkiem ze obie strony chca .