Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubiłam sie juz w tym wszyts

ok złamaliscie nogę, 6 tyg w gipsie, potem

Polecane posty

następne 6 tyg o kulach, i tak sobie siedzicie w domu ponad dwa miesiące- w związku z tym mam pytanie czy wytrzymalibyście tyle czasu w domu nie wychodząc z niego na chwilę

ja bym zwariowała

Gość groszek02
na kafe się wyżyjesz

skręciłam kolano w wieku 15 lat 6 tygodni w gipsie operacja potem znowu 4 tygodnie w gipsie ,potem 3 miesiące rehabilitacji chodze o kulach przez 9-8 miesięcy ,nauczanie indywidualne w domu ...wiem coś o tym -MASAKRA .Jako dziecko bardzo to przeżyłam ,zwłaszcza kiedy były wakacje a ja musiałam lezeć w łozkku a w kąpaniu musiała mi pomoagać mama

O dżisas, ja mam tak teraz. Złamałam palec od nogi, wpakowano mi ją do pół łydki w gips. Męczę się z tym juz drugi tydzień, niedługo idę do kontroli. I niestety czuję, że nadal czeka mnie siedzenie w domu. Świruję już od tego, tym bardziej, że taka piękna pogoda a ja uwielbiam ruch na świeżym powietrzu np. jazdę na rowerze.

nie chodzi mi o wyżycie się na kafeterii, ale o fakt czy siedzielibyście w domu tyle czasu, ja rozumiem z gipsem się ciężko chodzi, ok można to przetrzymać, ale później jak się jest już bez gipsu (zostają kulę) to siedzielibyście w domu, nie wyszli nawet na chwilę. Tak kumam o kulach ciężko się chodzi, ale jak można siedzieć od dwóch miesięcy w domu

Ja jestem żywym przykładem na to jak zgubne skutki moze mieć złamanie nogi i siedzenie 6 tygodni w domu :o odkryłam wtedy kafeterię i juz tu 4 lata siedzę :p

ja nie mam złamane nogi, ktoś z bliskiego otoczenia, nie wiem może nie jestem normalna, ale ja bym tyle w domu nie wytrzymała, nawet na chwile bym wyszła z domu, przecież to zwariować można. Ta osoba już nie ma gipsu, póki co ma chodzić o kulach, od 12 tygodni w domu, ni no masakra

Wiesz, może ta osoba chciałaby wyjść. Chodzenie o kulach, nawet jeśli nie ma się gipsu wcale nie jest takie proste i przyjemne. Może nie ma z kim wyjść. Jakby nie było to jednak duże ryzyko puścić się na spacer samemu po tak poważnej kontuzji.

Gość Tak, ja pol roku nie moglam z
lozka wstawac a jestem osoba aktywna. Z nudow nauczylam sie wtedy robic strony www i tak oto mam prace jako grafik (bez zawodu)