Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollciia21

Pominiete tabletki anty, a ciaza!!

Polecane posty

Gość Ollciia21

Hej forumowiczki. Czy to mozliwe zebym byla w ciazy? Sprawa wyglada tak. Tabsy biore od roku (novynette). Zdarzyla mi sie taka sytuacja. Otoz powinnam byla wziac w niedziele pierwsza tabletke nowego blistra ale nie wzielam;/ Na dodatek bylam na wyjezdzie i w poniedzialek tez nie wzielam. Czyli to juz dwie tak? Ta z poniedzialku wzielam dzis chwile temu. Wieczorem chce wziac normalnie o 21 tak jak zawsze biore. Przed pierwsza zapomniana tabletka byl stosunek w sobote (do konca). Co wy o tym sadzicie? Poradzcie cos..

Gość Ollciia21
Prosze o jakies opinie. Strasznie sie denerwuje;(

Gość daaaaa
na dwoje babka wrozyla. niektore twierdza, ze przy ksiazkowym stosowaniu zaszly w ciaze, wiec u ciebie szansa jest wieksza. chociaz i tak wydaje mi sie, ze musialabys miec wielkiego pecha by tak sie stalo

Gość Ollciia21
Nie wiem czy to do konca prawda ale kiedys gdzies czytalam ze w trakcie 7 dni przerwy zachowana jest ochrona bo ilosc hormonow jest jeszcze duza i nie zdazy dojsc do procesu owulacji ale przy pominieciu 1 badz 2 tabletek (w moim przypadku) przerwa wydluzyla sie z 7 na 9 dni.. A co wy myslicie?

Pominęłaś tabletkę w najgorszym momencie i jeszcze współżyłaś w przerwie, w takim wypadku na ulotce jest napisane,żeby skontaktować się z lekarzem, ochrona w przerwie jest tylko wtedy jeśli 8 dnia weźmiesz tabletkę.

Gość Ollciia21
Czyli uwazasz ze prawdopodobienstwo jest spore? U mnie nie tak prosto o wizyte u lekarza..

Mozliwość ciąży jest, ale wiadomo u jednej się owulacja zdąży odblokować u innej nie.

Gość Ollciia21
Jak zrobie test tydzien od tego stosunku powinno cos pokazac?

Gość Ollciia21
Nie wiem czy wytrzymam 14 dni niepewnosci..

Gość Ollciia21
Ktos jeszcze sie wypowie?

Gość Ollciia21
Up

Gość sdwewew
na 99% nie jeste s w ciązy....ja nawet 5 tabletek nie wzięłam z jedego opakowania (zdarzyło mi się to kilka razy w ciągu roku) i jakoś w ciązy nie jestem...a ty od razu chcesz w ciazy byc..

Gość Ollciia21
Zapomnienie tabletki w srodku cyklu a przedlozenie przerwy w sumie o 2 dni to wg mnie pewna roznica..