Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaluss

szanse na zapłodnienie - mamy pomóżcie ;)

Polecane posty

Gość megaluss

Hej mam pytanie, staram sie z narzeczonym o dziecko 1 raz i wczoraj ok godzny 22/23 kochalismy sie ogolnie wczoraj zaobserwowalam troche tego przezroczystego owulacyjnego sluzu i bolały mnie wczoraj jajniki w nocy rowniez, a dzis sie obudzilam i jak poszlam rano do toalety zauwazylam ze tego przezroczystego sluzu jest wiecej , wiec juz nie wiem czy owulacje mialam wczoraj czy dzis i czy zeby prawdopodobienstwo zajscia w ciaze bylo wieksze to dzis znowu mamy powtorzyc stosunek? teraz jest w pracy to na razie bedzie ciezko ;P Czy moze to co wczoraj to wystarczy ? nie znam sie az tak wiec licze na jakas pomoc

Gość agiew
Jeśli ciężko Ci określić swoje dni płodne i dzień owulacji na podstawie śluzu może kup sobie tester płodności? teraz są takie na ślinę, ja używałam afrodyty

Gość kikolec
zależy który masz dzien cyklu, a seks mozna powtorzyc-nie zaszkodzi :-)

Gość megaluss
dzien cyklu mam 13, wczoraj 12 ... cykl ostatni trwał 24 dni, a przedostatni 29 .. takto regularnie było po 27. Z kalkulatora na necie wynika ze owulacje powinnam miec w niedziele ale mam ja dzis tak sadze bo mam wszystkie objawy duzo przezroczystego sluzu i bol jajnikow i kłócie. Bardziej wyznaczam owulacje po objawach niz po dniu cyklu bo jak widac ostatnio u mnie wszystko sie pomieszalo ;p

Gość si bą si bą
Procentowo u ZDROWEJ pary szanse wynoszą 25%. Ale co ci to da? : może zaszłas w ciążę, może zajdziesz nastepnym razem albo za 3 lata albo za 12, albo wcale...kto ci ma powiedziec jak bedzie u ciebie?

Gość megaluss
wiem ze jak będzie u mnie nie wie nikt, ale po to istnieje takie cos jak statystyka zeby mozna bylo obliczyc wskaznik procentowy prawdopodobnosci , nie rozumiem czy wy ludzie jestscie jacys nieszczesliwi czy co? wszedzie kazdy sie oburza...

Gość nimma
skoro wiesz że są statystyki to sobie je znajdź i policz jakie jest u ciebie prawdopodobieństwo. Sama sobie policz a nie czekaj na innych. :)

Gość autorko straszny tuk z ciebie
to jak jestes taka madra to sama sobie odpowiedz na to pytanie po pierwsze nikt tu nie jest wrozka i ci nie powie czy to owulacja i czy szanse sa a po drugie naucz sie moze najpierw okreslac dni plodne od nie plodnych bo dni plodne nie wyznacza sie za pomoca kalkulatora z neta:D :o tylko za pomoca obserwacji skuzu i mierzenie codziennie temperatury doksztalc sie a potem sie zacznij starac a testy owulacyjne pozytywne nie zawszr oznaczaja to ze owulacja nastapi za bardzo nie nakrecasz i to widajwyluzujjjj dziewczyno jak bedziesz zadawac takie glupie pytanie to licz sie z glupimi odpowiedziami

Gość megaluss
dzieki za wyjasnienie, widze same intelektualistki tutaj siedza ;)